Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cine are dacii , trabanturi , si alte chestii din astea sa posteze aici (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/40417-dacii-trabanturi-chestii-astea-posteze.html)

shmen_dj 16-09-07 01:10

Re: cine are dacii , trabanturi , si alte chestii din astea sa posteze aici

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1102680)
nu serios....cum deschizi usha?

poi nu ai vazut aseara...deschide shoferul...asta daca vrea...:lol: :lol:

buddy_lexx 18-09-07 23:09

wa zii adevaru odat...

deci in primul rand...se numesc portiere..... si ele se deschid prin comanda vocala ...bineinteles k e vba despre un cod de acces..dar cred ca functioneaza treaba cu "sesam deschide`te" =)))

FLAME 24-09-07 22:04

Quote:

Originally Posted by shmen_dj (Post 1097603)
cea din '79 cu noi mici modificari....

a iesit chiar bine;)

GTRs 04-10-07 20:48

3 Attachment(s)
Pana acum am fost bucuros ca am scapat de dacie,dar cred ca-mi mai iau una pe post de cobai...apropo de viteze maxime,cred ca cel mai bine ar fi sa pun niste poze,nu?

asta era de la un passat 19 tdi(toate cu rosu)si 4 motion
{scuze pt calitate telu era dedemult}

shmen_dj 08-10-07 23:02

Re: Cine are dacii , trabanturi , si alte chestii din astea sa posteze aici

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1132780)
Pana acum am fost bucuros ca am scapat de dacie,dar cred ca-mi mai iau una pe post de cobai...apropo de viteze maxime,cred ca cel mai bine ar fi sa pun niste poze,nu?

ceasurile de la dacie sunt de la GTR....:?:

GTRs 09-10-07 15:13

Quote:

Originally Posted by shmen_dj (Post 1139854)
ceasurile de la dacie sunt de la GTR....:?:

da am mai si filmat dar alea nu stiu daca le arat la cineva pe net...alea numai in particular

darkside 09-10-07 18:48

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1132780)

ori ai pus bord d dacie pe passat, ori era panta de 50%...scz frate dar 155 cu dacie in 4 trepte....mai bine ma uit la StarWars:shock:

+ ca am shi yo un lighean din 88 cu 5 trepte shi cu set motor de 4 luni de abia prind 140...

GTRs 09-10-07 20:23

Quote:

Originally Posted by darkside (Post 1141037)
ori ai pus bord d dacie pe passat, ori era panta de 50%...scz frate dar 155 cu dacie in 4 trepte....mai bine ma uit la StarWars:shock:

+ ca am shi yo un lighean din 88 cu 5 trepte shi cu set motor de 4 luni de abia prind 140...

imi pare rau ca am vandut-o ca daca nu oricand faceam o demonstratie

johnson 10-10-07 09:46

variantele fabricate pt Ungaria aveau cutie de viteze cu rapoartele lungi si e posibil sa aiba performantele astea, am mers cu mai multe Dacii capabile de astfel de ''recorduri''

darkside 10-10-07 15:13

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1141191)
imi pare rau ca am vandut-o ca daca nu oricand faceam o demonstratie

Nu vreau sa ma iau de tine dar 100% itzi indica gresit vitezometru'.....gandeshte-te k nu ai cum, NU ai cum sa prinzi 155km/h cu dacia aia la drum drept...ori ai pus kerosen in benzina :D

darkside 10-10-07 15:15

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1142024)
variantele fabricate pt Ungaria aveau cutie de viteze cu rapoartele lungi si e posibil sa aiba performantele astea, am mers cu mai multe Dacii capabile de astfel de ''recorduri''

Poi shi cazanu' meu e din '88 pt Ungaria....Shi i-am skimbat setu' motor..de 4 luni shi e de uzina...+alte tampenii pe la motorshi la cutie,k e in 5 trepte shi trebuie sa trag tare tare de ea sa prinda 140...:D

GTRs 10-10-07 15:15

Quote:

Originally Posted by darkside (Post 1142480)
Nu vreau sa ma iau de tine dar 100% itzi indica gresit vitezometru'.....gandeshte-te k nu ai cum, NU ai cum sa prinzi 155km/h cu dacia aia la drum drept...ori ai pus kerosen in benzina :D

ma am mai zis daca nu o vindeam iti aratam ce poate face...dar daca am vandut-o

Scarto 16-10-07 12:42

Eu unu am o dacie din '98 ... cu motor de 1.600 si de pe la 140 deja face ca avioanele la decolare ... deci ... nu prea cred nici eu :D

shmen_dj 16-10-07 21:16

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1151973)
Eu unu am o dacie din '98 ... cu motor de 1.600 si de pe la 140 deja face ca avioanele la decolare ... deci ... nu prea cred nici eu :D

man drept sa itzi spun a mea e din 79' shi a prins frate-miu cu ea 150 Km/h shi fara vrajeala...bine adevarul este k incepe sa nu mai aiba stabilitate deloc...:D....imi pare rau k nu am avut cu ce sa ii fac o poza...

GTRs 16-10-07 22:33

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1151973)

dar cine a zis ca fosta mea dacie nu facea urat... numai ca la mine mergea pana la capat,nu mai conta daca nu se mai auzea nimic in masina, important era ca mergea...

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning