![]() |
Re: Dacia GJ51MDM
26 Attachment(s)
Azi am facut curetenie generala in masina.Mai am doar sa spal maine covorasele, sa fac curat si in portbagaj dupa care voi trece la lustruit motorul si compartimentul motorului. Tot azi am sters si acele "ploape" facute din vopsea ( a durat cam mult pana am sters toata vopseaua depe faruri asa ca nu am mai stat sa mai fac poze dar voi face maine si la fata masini fara acea tiganeala facuta pe faruri din vopsea).
A si iarasi nu am apucat sa fac poze la fetele de usi depe spate dupa ce le-am curatat si la celelante plasticuri depe spate. |
Felicitari, arata foarte foarte bine!
|
Arata bine interiorul usilor.Se vede ca nu s-a umblat pe acolo...Asa arata si la mn odata :)))
App,ca tot ai umblat pe la curatenie,ai putea(daca nu ai facut deja) sa eliberezi orificiul de scoatere a apei din usa.E de forma unei lame de cutit,abia ca o observi.Conteaza mult sa nu ai mizerie acolo,ca eu am patit sa mi se faca balta in usa,pana mi-am dat seama ca pe acolo iese apa ;) Bafta |
Speed94 Ma bucur ca iti place.Daca tot nu sunt bani momentan ca i-am dat pe cutie cand am reparato am zis sa nu stau degeaba si sa fac ceva ceea ce nu necesita bani si asa ca am facut curetenie in ea.
SkizZo Azi voi desfunda si gaurile acelea ca am uitat sa le desfund ca sasa trebe sa umblu si la portbagaj ca nu este reglat bine si nu se inchide etans si imi intra apa in portbagaj cand ploua |
6 Attachment(s)
La o plimbae cu daciana. Imi cer scuze dar este cam murdara masina
|
7 Attachment(s)
Azi masina a fost implicata intr-un mic accident datorita unuia de cara stupi de albine. Pana luni sper sa o refac.
Spoileru de fata la ea a fost daramat tot incat nu am mai avut ce sa mai salvez din el. In poze nu se vede spartura datorita numarului de inmatriculare dar a fost spart in totalitate si mai are suportii pe care vine armatura prinsa depe caroserie si umpic tabla prin spatele spoilerului indoite. |
Nu-i problema..Un sut in cur un pas in fata:))):))
Cauta un spoiler in stare buna si incearca sa il lasi fara prelungiri si brizuri,eventual o buza de golf si e perfect;) |
Quote:
Tu ce prelungire zici sa pun de care golf? |
Quote:
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
Azi am lucrat la masina de dimineata dela 9 pana pe seara.
Am dat grila cu farurile jos, am indreptat tabla aceea din spatele spoilerului si acei suporti pentru armatura barii, am indreptat armatura dela bara fata si am indepartat rugina depe ea urmand ca maine sa dau si pe ea cu antifon cauciucat, am indepartat rugina depe tablierul acela unde vin farurile, am dat cu grund iar apoi cu antifon cauciucat. Maine i voi mai da un strat de antifon cauciucat. Maine imi ajunge si bara de fata pentru care i multumesc mult lui tuner-man. |
Acolo se parcheaza?!
|
Quote:
|
25 Attachment(s)
Am terminat si eu de reparat masina :D
- Am mai dat un strat de antifon - Am curatat farurile cu semnalizarile - Am montat spoilerul masini cu proiectoare si cu prelungire de laguna pe care l-am luat dela Tuner-man - Am schimbat bujiile - Am montat boxe pe fata dela Akai - Am montat boxe in usile de spate dela JVC. Acuma am in masina 6 boxe si va urma sa cumpar si un subwoofer |
Vopseste neaparat bara aia neagra! :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning