![]() |
Re: Esapamente inox custom pentru performanta
salut..imi dai te rog frumos niste sfaturi in legatura cu evacuarea pentru un e 46 de 2 litri compact....as vrea sa urle tare chiar si in turatii mici
|
la benzinar nu-i problema.
Un sound mai agresiv se castiga cu configuratia: teava in loc de toba intermediara, tubulatura profilata pana la final si toba finala direct-flow inox. cca 800-1000 lei, TVA si montaj inclus, in functie de sound-ul dorit si modelul ornamentului final ales. Se face proba de sound in prealabil |
|
Buna ziua
Un sistem de esapament standard - pentru o Mazda 3 Bk benzina 1.6 cat ar fi si cum se procedeaza ? Eu sunt din Buzau . Codul original de mazda este Z604-40-300A . Astept raspunsul dvs aici sau in mesaj privat. O zi buna |
Buna ziua,
se face programare cu 1-2 zile inainte Un sistem cat-back inox sport pt aceasta masina costa 1200-1600 lei, TVA si montja inclus, in functie de configuratia pe care o facem, sound-ul dorit si modelul ornamentului final ales |
salut, pentru bucuresti mai este valabila adresa?
|
buna ziua,
Recent am achizitionat pentru un bmw f30 320xd pachetul de bari M3 M4...doresc sa modific evacuarea finala pentru a se potrivi. Cat m-ar costa intreaga lucrare? Mentionez ca sunt din Oradea. Multumesc |
Buna ziua! Cat m-ar costa aproximativ o evacuare pentru un Focus ST ECOBOOST model 2015-2016 Break? In principiu as vrea sa dau silencer-ul original( care este cam mare) jos si sa pun unul mai mic(va pot trimite cateva poze eventual) si toba finala sa fie una direct flow. Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning