![]() |
Re: DJ Anonim muzic
Mixat pentru mine este imbinarea a mai multor melodii , punand efecte ... si la final iese ceva frumos melodios , cu ritm ... ( nu e cazul mixurilor mele ) ! ma perfectionez si eu , invat din mers ... o melodie poate sa iasa prost , alta bine ... intelegi ce vreau sa spun ?
|
Quote:
|
Quote:
Digei Coceanu Vasile - Live @ Cocean Party - 22 iulie 1998 ? |
Nu stiu dau sunt Dj cu experienta care mixeaza in cluburi si discoteci ... deci daca au ajuns acolo nu sunt chiar prosti ;) cauta pe Odc DJ Bannana , DJ Kelu ... nu stiu daca o sa gasesti ... Ai auzit de Club Extrem ? e cel mai tare din focsani , vino pana aici dute in club , asculta muzica si dupaia vb . k ? eu nu am nimic cu tine , crede-ma , iti multumesc ptr sfaturile date , si tie si lui Alex
|
Frate ... nu mi-o lua in nume de rau...
Dar daca era asa tare cum spui tu ... Mixa si Optick, si Eftimie, G.I.C., Babulestii si multi altii ... Pana acum n-am auzit sa mixeze vreunul dintre ei la voi ;) Vino in Bucuresti sa vezi cluburi tari. Du-te la Cluj - Obsession / Diesel Du-te la Iasi - XS Du-te la Suceava - Shock Alea cluburi neneeee. Cu Dj mari care au mixat acolo. De Club Extrem ... ??? n-a auzit multa lume ... |
stiu ca nu a auzit multa lume , deoarece este intr-un oras mic si jegos ...
|
uite ca mi-ai cerut un mix
am facut un (re)mix repede asa ..plictiseala mare.. ma chinuie si talentu zilele astea... |
Quote:
Dj OXiD b2b Alexxx - Mix for Dj Anonim A.K.A. Leul @ 4tuning.ro [exclussive mix] prepare ... ca urca alexxx :)) |
Quote:
asta inseamna MIX tata ;) |
Il am , dar de ce te lauzi cu mixurile altora ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
care se lauda cu mixul altora? :)
|
Quote:
daca ai fi descarcat mixul in cauza poate te desteptai !!!! unde plm auzi tu sunete unu' langa altu' in mixul nostru ??? |
Ma Leule...tu esti un fenomen...:| :) sincer n-am mai vazut oameni ca tine...
Chiar nu te opresti? :? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning