![]() |
Re: opel kadett 1.4i (under construction)
esti tu maniac? probail ca da, ca-ti place sa-ti bagi banii in masina ta! ;)
succes! |
hai cu ea la cluj s-o vedem live!!! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
incearca sa-ti bagi toate ideile intr-un post..hai doua dk expira cele 5 min de Editare..k altfel trece pe aici un moderator si knd vede 6 posturi consecutive in 9min..te cam ia in shuturi :-P
bafta la RAR :wink: |
2 Attachment(s)
ms pentru avertizari florine,dao o bere ;) (masina e tot acolo si nu cred k o sa o vanda ,si dak o vrei u o vei lua,parerea mea,nu am putut sa o vad pe dedesupt dar din cele intelese d la batran,zice k nu e asa ruginita)
pun doua poze cu masina dar nu are spoilarele pe ea pt k urmeaza rar-ul.in curand poze cu ea echipata cu spoilarele,esapament sport,pleoape,folie omologata llumar.ms ink odata florine. ce parere aveti cum ar da mai bine cu semnalizarile negre sau albe? |
n-arata prea atragator cu spoilerele astea..... schimbarea va fi imensa cu celelalte :twisted:
apropo care e procedura cu schimbarea culorii?? preturi ?? |
npc :wink:
sincer..mai bine ar da cu semnale albe, mai ales k si in spate ai pus stopuri clare :) cu negre pe fata, la combinatia de rosu lateral(aripa), negru sus(capota motor), ar arata kitchos rau di tot, parerea mea :-P cam 1.8mil era acum 2 ani parca schimbarea culorii, a doua culoare nu are voie sa depaseasca 40% din suprafata vopsita k atunci trebuie si ea trecuta in acte ;) se schimba talonul si se trece modificarea in CIV la ultima rubrica de jos..sub toate datele tehnice ale masinii. |
tot pentru alb...
trebuie sa o lasi mai jos... hmm...sa vedem si poze cu barile, praguri... frumos kadett :X |
pai de lasat mai jos..banuiesc k dk tot dupa RAR se va "cobora" :-P
|
Daca tot i-ai luat stopuri clare de ce nu ai optat pt varianta cu fondul negru? Cat au costat ? Sunt alea de 100 de euro de pe aici de pe forum? Daca tot ai umblat la ea.....parerea mea e ca trebuia sa umbli si la aripile spate....o sa vezi ca in curand iar va aparea rugina....e boala lor plus in fata la pedalier unde se prinde partea din spate a bratului. Sa nu ma intelegi gresit...dar dupa toata munca....rezultatele se vad f putin.....poate se va schimba situatia cu barile noi. Bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning