![]() |
Re: E46 - Inca o cotoarba.......
7 Attachment(s)
Zilele astea am mai facut una alta pe la masina, mi-am facut si suspensia, am intarit amortizoarele la Codescu, + arcuri weitch(verzi).
Masina a coborat destul de mult, sta bine pe sosea, sunt multumit. (Aveam suspensie Mtechnik) Mi-am revopsit si difuzorul la bara spate, pentru ca avea mici imperfectiuni,montat inele cromate la bord de pe 330. Astept cu nerabdare ambreiajul. Apoi voi incerca un soft si un dyno sa stiu cum stau.... Urmatoare investitie, si sper cat mai curand vor fi jantele.... |
Quote:
ii sta bine asa trantita :D , iar in privinta softului si a unui Dyno real iti recomand Racing Code ! |
Quote:
Omul mi-a zis sa merg pe mana lui, si mi-a mai spus ca intre sport si drift cum le numeste el, nu este mare diferenta! Sunt multumit asa! Legat de soft momentan o sa-mi pun un soft de pe alt 330 care a venit din UK cu soft la superchips, care dupa cod si specificatii ar insemna +14CP si 38 MN. Softul il copiez de pe alt ecu, care a sosit impreuna cu un card si un fel de card de memorie cu softul stoc. A fost facut un UK. Il pun pe asta momentan ca nu ma costa nimic,iar daca nu imi place imi pun la loc harta stoc, pana voi face un soft profi! http://www.superchips.co.uk/search?m...33&variant=810 Legat de dyno o sa merg la Exelixis Motorsport. |
Quote:
felicitari ! |
2 Attachment(s)
Arată și bine și se și mișcă bine 8)
Se văd și roțile de "scandal" pe spate :censored: Attachment 2986111 Și a fost prezent și celălalt LWA 8) Attachment 2986112 |
11 Attachment(s)
Quote:
In ultima vreme n-am mai postat nimic, pentru ca nu prea am avut ce.. Am asteptat o gramada dupa ambreiaj si zilele trecute l-am primit, l-am montat si e super ok! Volanta a fost echilibrata si usurata pana la fix 7 kg, cantarita de mine pe cantar digital. Kit-ul a fost facut de Hexer! Prinde foarte bine, nu patineaza deloc, ca dezavantaj ar fi pedala mult mai tare ca la orice masina cu care am mers pana acum, se apasa destul de greu dar nu ma deranjaza, si cupleaza promt! Blocantul isi face bine datoria se da frumos frumos, cam aiurea cu DSC-ul ca uit mereu sa-l dezactivez si cand incerc cate ceva ma pune repede in cap... Suspensia foarte ok, sunt multumit de ea! Recomand Codescu! Mi-am luat si splitere pe fata, dar n-am apucat sa le montez. |
Quote:
Urmeaza sa-i pun si un ceas de presiune si temperatura ulei... |
Quote:
dar ce a avut omu ala cu tine de ti-a gaurit volanta?:)))) |
Quote:
I-a mai bagat niste cai....8)8)8) |
Se pare ca nu mai e cotoarba :D
|
eu am zis ca dau jos ambreiaju ala primele 5-6 zile !
e groaznic in oras :D , dar acum ca m-am invatat nu mai am probleme :D ! |
Imi place ce vad aici , Mult succes cu proiectul
Subscribe ! |
Imi poti spune te rog ce diametru au tipsurile din finala?
|
Quote:
|
arata foarte bine masina, o vad zilnic langa sala din regie.
eram curios... ai distantieri pe fata? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning