![]() |
Re: Europene vs nemtesti
de curand VAGanuntat ca renunta la motorizarile tdi si trec si ei la common-rail. si-au dat si ei seama de avantajele common-rail?
din pacate pt ei e putin cam tarziu. altii le fac deja de ceva timp si au ceva experienta in asta. parerea mea e ca dc nu le iese din prima o sa piarda destul de mult pt ca ei pe tdi s`au bazat pana acum |
Quote:
Si nu de accea renunta ca nu e buna iddea, ci ca e prea scumpa aparatul si desvoltarile la costat prea mult si vor coste si mai mult. Sa nu uitam ca a iesit din prima FSI-ul, injectia directa cu benzina. |
Common Rail a existat de mult la Volkswagen, numai ca nu stia lumea de el (a inceput cu 3,3TDI de pe modelul vechi de A8 ), mie personal imi pare rau ca vor sa renuntze la Pumpe-Düse... mi se pare cel mai reusit diesel... in afara de faptul ca e putin mai zgomotos...merita toti banii
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Interesant topic.Astept cu interes Bavaria vs Saxonia,apoi "aripa de vest" a fabricii X vs "aripa de est" :lol: |
Quote:
~Nautilus |
Ma indoiesc sincer ca e cineva impotriva masinilor usoare.Sau manevrabile (in sensul adevarat al cuvantului,nu "e geniala,iti sa asa o senzatie la condus,parca simti ca esti una cu masina...doar ca e mai lenta pe curbe decat majoritatea concurentilor").
Nu e nimic in neregula cu masinile FWD daca au preturi corecte.Sunt proaste (si mai ieftin de produs),deci trebuie sa fie ieftine.Problema e cand se mai trezeste cate un director de marketing sa le vanda la preturi aberante. V6-le ala de 177 CP nu e tocmai turat.Iar ideea era ca Rover sunt in stare sa faca masini destul de bune,nicidecum ca ar fi cele mai bune la clasa lor. |
Cu aston...ai dreptate, snobism pur, ca si bentley si rolls (acuma)
Dar cu tot scobismul este o masina frimosa, ~puternica, si cu multe probleme de calitate...dar poate chear de asta ma tenteaza, daca urci in pprsche simt ca totul e exact acolo vrei tu, totul va functiona in urmatori...10-20-30 de ani 100%, e mare funn, dar totusi, poate prea multa precizie, pierede ceva ce nu pot sa specific(am si scris ca e dupa parerea mea!!!) Despre TVR, este, noul propriater, rus, continua traditia. Dar cand am comparat cu ferrari si maserati era vorba de calitatea produsului, si nu ce repreinta. Cred ca este aproape unincat TVR-ul, fiindca mai nimeni nu face masini fara otrice electrnonica...este numai bun pentru Funn, sa joci cateva ore cu ea si sa pui inapoi in garaj. Rover...au incercat si ei ceva, dar un lucru nu pot sa inteled, in anglia sunt cele mai bune si cele mai multe firme de tuning masini pentru curese, cum nu pot sa face macar o masina pentru strada in serie mare care se vinde...si sa fie buna in punc de vedere sportiv |
1 Attachment(s)
eagle...sincer cred ca la rover nu s-a pus niciodata problema sportivitatii...doar exista MG... insa problema principala la Rover este calitatea... sa nu mai spun de preturi, la un Rover 75 al unui prieten, doar ornamentele cromate de pe masina costa 900 de euro... si era un 2.0CDT... foarte, foarte, foarte lenesh...uite si masina
|
Quote:
Dar oricum, e micul jaguar... Despre calitate mia bine sa nu vorbim...nu are rost. Credema, seu ma uit la masina! |
nici nu incerc sa vorbesc despre calitate:lol: insa treaba care e... e luxos vaporul... deci mie mi-a placut enorm de mult din punct de vedere al elegantei, si pot sa spun ca e si destul de confortabil... cand sta pe loc mi se pare chiar masina faina:lol::lol:
|
Nu tot asta spun!!! sau cumva nu intelegi?
|
Rover 75 incearca disperat sa arate a Bentley mai mic, la fel cum VAG incearca sa faca Passaturile sa para Mercedesuri. Efectul e ceva in genul unei hoaste in fusta mini si machiata strident :D
~Nautilus |
pai multe din masinile precizate mai sus sunt cumparate si fabricate de germania!
bugatti de exemplu e fabricat de vw si de ei este si developat, sau rover este al bmwului! eu zic ca sunt masini comparabile cu cele din germania dar cele mai bune masini europene sunt nemtesti! |
daaa...si Dacia daca cumpara BMW inseamna ca BMW va fi fabricata deDacia...terminati cu parerile astea ca daca o marca apartine de alta inseamna ca este fabricata de aceasta..
|
Quote:
Iar in cazul de fata....de nemtzi!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning