![]() |
Re: Renault Twingo Expression
10 Attachment(s)
Poze...
|
O idee mai jos si e "tun" masina....8)
|
Este in plan o suspensie sport reglabila inaltime/duritate...
|
Frumoasa buburuza colegu..sa ai grija de ea..
Daca ii pui si arcurile..o sa fie..:shock: Bafta ;) |
Superba buburuza..Imi place ce modificari ai adus masinii... daca ai nev de ceva modificari in fibra lupe faruri xenon etc vb;) tine o tot asa poate apuca si un 4tuning..
|
Frumoasa,cum se comporta colantul,ai avut probleme pana acum cu el? si eu am colantat-o pe a mea baga un ochi sa vezi.
|
Colantul spre surprinderea mea se comporta foarte bine... Aveam un pic de teama de cum va trece peste iarna asta, dar se pare ca a fost ok... Multumesc de aprecieri si spor la treaba si voua...
|
Frumoasa rau asta mica !!! Bafta !
|
Superba! Am luat si eu una de curand, din 97, pentru distrus pe gropile din bucuresti... Cat a costat colantatul? La rar daca merg cu masina colantata trec rarul? A mea trebuie vopsita ca arata mai urat si ma gandeam sa ii pun direct colant mat albastru (ea e albastru inchis) si pe urma sa merg la rar... Jantele fac toti banii!
|
Nu ai nici o problema daca pastrezi culoarea... In talon la tine scrie "albastru" nu albastru mat sau albastru inchis. Si a mea trebuia vopsita si atunci mi s-a parut mai ieftin s-o colantez... Cam 6-7 milioane te costa in functie de firma aleasa... La DCM Design imi cereau 8 milioane, eu am facut-o la Carbon Systems... Era mai aproape de casa nu de alta...
|
8 Attachment(s)
A avut loc o scurta sedinta foto cu noul look al jantelor... ce au fost reconditionate...
|
Quote:
|
Frumoasa foc , ai reusit sa faci ceva frumos cu masina asta , la anul vreau si eu sa mai iau o masina si era si twingo o varianta , acuma cand am vazut-o pe a ta parca se inclina balanta catre
|
Quote:
|
Frumoasa cu jante albe. Unde le-ai facut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning