![]() |
Re: Daewoo Matiz
Quote:
|
...ai PM...
|
Ce ai mai facut, ti-ai pus arcurile pe spate?
|
3 Attachment(s)
Am pus arcurile si pe spate... E un pic mai rigida masina... Si arata bine zic eu...
|
Cam cat te-a ajuns toata afacerea (arcuri + amortizoare)???
Si arata super acum |
Chiar imi place buburuza :) Arata foarte bine, chiar daca schimbarile nu sunt majore... imi place ca ai lucrat la detalii: bandourile usilor, stalpi negri, jante si acum suspensia :)
|
Bravo omule. Felicitari! Incet incet te-ai ocupat de "bubu" si acum incep sa se vada rezultatele. O sa incep acord mai multa atentie topicului de acum ;)
|
Va multumesc pentru aprecieri... Am schimbat arcurile cu unele sport si amortizoarele doar pe fata, cu unele normale dar nu de fabrica ci Monroe. Acum caut pentru spate unele reglabile ca duritate... Sa vad ce gasesc... Daca aveti idei ar fi binevenite... Amorizoarele au fost vreo 3 mil. iar arcurile 160 de euro. La care se adauga manopera...
|
amortizoare diferite cu duritate pe fata/spate = masina instabila. ori sunt toate mai dure, ori nu... sa fie toate de aceeasi duritate, altfel o sa pierzi mult la stabilitate si o sa topaie pe strada.
|
Arata super acuma masinuta!! Bravo! Abia astept sa vad ce modoficari o sa ii mai faci!
|
Acum 1-2 saptamani te-am vazut in zona Piata Muncii si am vazut live cum arata masina lasata. Nu pot spune decat: demential! Ah ... si bravo. :D
|
Da la vremea respectiva lucram prin zona. De ce nu m-ai facut atent? Poate mai schibam cate o parere... Mersi de aprecieri oricum... Si tie si lui Marius dnd...
|
Pentru ca eu eram pedestru si nu puteam sa ma arunc in fata masinii-aveai vreo ... 60 la ora. :D
|
Inteleg... Poate cu alta ocazie...:-)
|
8 Attachment(s)
Am avut o sedinta foto intr-una din seri:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning