![]() |
Re:
Xenomorph .....\"Sunt curios daca ar avea cineva sange in el sa se riste la modificarea unui AutoArt! Eu l-as premia pe ala numai pentru ca nu i-au tremurat mainile sa umble la o macheta de 100 de dolari care nici macar nu se gaseste in tara! :)\"
Cum nu se gaseste? gasesti aici www.autoart.ro :wink: |
Ntz, ntz, machete13 ;) Stii bine ca nu te excludeam, dar pana una-alta, tu esti \"dealer\" unic. Eu ma refeream la faptul ca, dacar ar fi sa umbli la una si sa o zbarcesti, sa poti da fuga pana la magazin si s-o cumperi din nou, fara sa trebuiasca sa-ti smulgi parul din cap gandindu-te \"Acu' am stricat-o ca zevzecu' si trebuie sa astept 20 de zile pana imi vine alta! Oare o mai gasi-o?\"
|
Re:
Pt cei interesati, iata o lista cu modificarile aduse Peugeot-ului: >>>Exterior: faruri cu lupe, oglinzi exter si cea interioara de BMW M5, stopuri tip Lexus, antena de Peugeot 206 S16, esapament Devil, plasa de aluminiu in prizele de aer, grila spoiler modificata (crom), jante Ferrari Modena 17\", vopsea Standox cupru tip Subaru Impreza. >>>Motor: bara stabiliz intre amortizoare inscriptionata OMP, joja ulei, filtru aer K&N, baterie cu borne si cablaj, capota motor capitonata. >>>Interior: volan micsorat, cadrane 2FAST/2 FURIOUS, consola centrala, bancheta spate si panouri usi construite integral de la zero, pedale cu sprijin stanga, maneta vtz cu husa piele alcantara, scaunele, podeaua si panourile imbracate in piele alcantara, detalii crom in jurul manetei de vtz, aeratoare, manere usi, blocaje usi, etc, climatronic, DVD player construite integral, CD/TV/NAVI tuner cu ecran rabatabil construit dupa model Clarion, pavilion capitonat + plafoniere construite, parasolare imbracate in piele alcantara si construite integral. >>>Audio: boxe usi, cheson portbagaj imbracat in alcantara cu 2 subwoofere, statie si oglinzi pt efect... Mentionez k aceasta e una din cele peste 40 machete modificate din colectia mea a ceea ce eu inteleg a fi TUNING ADEVARAT, dar la scara mica! MULTMESC TUTUROR CELOR CARE AU ACORDAT ATENTIE SI VOTURI PEUGEOT-ULUI!
|
Votul se tine pana pe 17 martie!
|
Se pare ca avem un nou lider
|
pana maine..off..a pierdut Golful primul loc :cry: :cry:
|
Se pare ca castigatorul este Golful !!!! Sa iasa la inaintare... FELICITARI!!!
|
oq dai o bere cand vii in Oradea :lol: :lol:
|
cum se face ca a castigat tocmai cea mai urata masina din concurs ?
|
Re:
Quote:
p.s.nu se voteaza pana la ora 00:00 ?? |
sal aici is.. acuma am venit din skate park..:D deci eu is castigatorul?...poi... cea mai urata?....pata ... cainca nu-i finisata caroseria...de aia itzi lasa senzatzia...dar cea mailucrata;)
|
poate data viitoare n`o sa se mai repete istoria.. :roll:
|
Re:
Quote:
p.s.cand va fi 'data viitoare' ca ma pun si eu pe 'tunat masini liliputanei' :lol: :lol: www.shhhhhhht.com ;) succes.. te asteptam.. ca concurent... EvLSant0s .. |
Se voteaza pana la 00:00
|
Ce concurs naspa :lol: Masina tunata cu carioca si praguri din plastilina castiga..E BLAT!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning