![]() |
Re: BMW E30 [Cershetor->Printz :p] !
kt ai dat pe centuri m-ar interesa si pe mn ...da-mi un pm ...super tare ideea cu negru mat
|
am citit tot postul facut de tine ..as spune ca e beton ce vrei u sa faci sau ai facut dar degeaba daca nu ti-ai luat pistoane forjate ,cel putin pistoanele daca nu aveai bani si de biele vezi ai bagat o galagie de bani dar cat crezi ca va tine motorul tau?? si BOH-ul la fel cat crezi ca va rezista ??pana o sa faca bum:) nu pot sa zic ca nu ai avut initiativa ..ok de admirat dar spunea cineva ca sti ce faci ...fata de altii..eee vreau sa spun ca nu chiar asa ...oricum eu iti urez bafta si...sper sa tina .....ce nr ai u la BMW?? si poate pui si poze cu masina....si cat te-a dus toata tarasenia daca se poate oricum eu cred ca mai mult decat trebuia!!!
|
deci...am citit toate posturile de la pagina 1 pana la ultima...si mi s`a parut extraordinar tot ce ai facut....toata munca pe care ai depus`o k sa`ti "indeplineti visul".....bafta in continuare....si sa stapanesti sanatos ursu....
|
Va multumesc toturor inca o data si imi cer scuze k nu am mai postat dar intampin niste probleme atat cu proiectul cat si in viata de zi cu zi...
Va voi pune la curent cat de curand ! |
bai nene, mai ia si tu o pauza, mai respira putin!! ce faci, lucrezi si noaptea? ti-ai angajat roboti sa lucreze pentru tine? ceva de speriat, nu alta...
ps: glumesc, spor la treaba si s-o vedem gata cat mai repede |
bafta Mitza cu ea ! .. maine mergem luam inoxu nu ?:d
|
Imi cer scuze inca o data k nu am mai postat:baby:
In skimb aseara am scos masina pe strazi:woowoo: Pana la sfarsitul sapt va fi gata si softul:workout: si voi avea ceva timp sa postez:chillpill Incerc sa pun diseara 2-3 filmuletse;) :peace: |
felicitari ptr. victoria de aseara !!! adica felicitari nht-ului , si ptr. condus si pentru motor , si ptr, jante , tu esti un fel de sponsor!!! :):):)
|
Hahahahaha:)) !!!!!!!!!!!!!!!
|
nici un update? baga si u un film cu masina, k am auzit k a iesit pe strada
|
azi nu stiam dc sa ma mai tin.. cand a dat-o odata pe a 3-a a fugit curu si era sa luam un refugiu :)) nu poti s-o tii ! si cand elibereaza presiunea... blow of-ul.. se zbarleste pielea pe tine !
|
pai vreau si io sa aud si sa vad !!! bagati si voi un film ceva !!!!!! sau dati un PM cand iesiti in oras intr-o seara sa ne vedem si noi !!
|
vorba lui MC Mate haide bagati sio voi niste poze:Dk sunt tare curios ce a iesit:D:D;)
|
respectele mele pentru tot ceea ce ai facut si bafta in continuare
|
scuze de off-topic(este singura modalitate sa-ti comunic)
incerc sa dau de tine de ceva timp ,imi trebuiesc si mie prezoanele alea te rog sa dai un semn |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning