![]() |
Re: Xsara - TYF
Superba. Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de evenimente nedorite :)
|
Ms Adrian .... si a ta e ....... nu pot sa descriu in cuvinte cel mai genial C4 pe care l-am vazut....:D
quick_silver2.....am pus stopurile la loc pentru ca cele cu leduri imi faceau probleme si era sa pierd talonul de vreo 20 de ori pentru ele....am sa le fac pe astea negre |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Invidia e frate cu romanu'........
|
am mers ieri o perioada pe langa tine ( un c4 alb) si pot sa pun ca masina este reusita!
felicitari! ca o remarca sau sfat, parca e prea clean bara spate....si prea dreapta. sper sa nu ma consideri rautacios...e o parere! |
nu ma supar stai linistit.....chiar iti admiram C4-ul e sooper ....chiar ii spuneam cuiva de C4-ul alb :P..... stai in zona Titan?
|
da stau pe la minis
|
Quote:
|
Re: Citroën Xsara - TYF
Frumoasa masina asta live Tyf :D Te-am vazut azi aproape de Unirii...pe linia lu' 19 :)(eram in galben total :lol:). M-ai erai cu inca un baiat in masina. Bafta cu ea arata super
|
pai poate mai schimbam niste impresii intr-o seara!:-)
|
Cum trage masina?
|
te-am vazut azi pe la Foisor!
bara spate????era stoc? parca era alta.... |
Pai pe la Foisor trec mereu k lucres pe Lascar la Asirom :P....te-am vazut de mai multe ori vezi k mai merg cu un matiz alb sau un tico albastru ...daca te claxoneaza cineva sa stii :))....bara spate da e stock ...m-am intors la normal dupa ce era sa ma rastorn de cateva ori :P....m-am cumintit ...fac tuning mai putin agresiv...:)
|
frumoasa masina, felicitari
|
ms....am scapat si de praguri am revenit k sa zic la normal...o sa pun si poze ....au cam ramas asa bad boy look ....hayonul clean si rotile....o sa vad daca mai umblu la ceva ....e recesiune :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning