Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul Nissan Skyline Coupe (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/39465-noul-nissan-skyline-coupe.html)

ShErPiShOr 05-10-07 18:56

Re: Noul Nissan Skyline Coupe

e nashpa rau fatza de R34
shi au renutzat la stopurile alea marpha :| - BIG MISTAKE

Ionutz maniacu 05-10-07 23:03

Modelul asta seamana foarte mult cu Infiniti G35.Mult mai bine arata R34 putin modificar in partea din spate si umblat putin la mecanica

Coss_min 06-10-07 09:11

3 Attachment(s)
Asa arata viitorul skyline gtr. Chestia asta ce ati prezentat-o cred ca e un infiniti pentru piata europeana. Scuze pt calitatea pozelor altele nu am gasit

sKyNeT 06-10-07 12:56

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1135175)
Asa arata viitorul skyline gtr. Chestia asta ce ati prezentat-o cred ca e un infiniti pentru piata europeana. Scuze pt calitatea pozelor altele nu am gasit

nu. ce ai pus tu este nissan gtr. vezi ca e un topic pentru gtr. acela rosu este noul nissan skyline coupe.

Mantra 06-10-07 16:28

modelul anterior arata mult mai misto

Coss_min 07-10-07 16:18

Atunci scuzele, mele nu stiam citisem ca nissan gtr va fi urmasul lui skyline r34. Si o mica intrebare. Pe skyline-ul r34 tot Gtr scrie nu scrie skyline. De ce?

AK-ZER 07-10-07 18:22

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1137040)
Atunci scuzele, mele nu stiam citisem ca nissan gtr va fi urmasul lui skyline r34. Si o mica intrebare. Pe skyline-ul r34 tot Gtr scrie nu scrie skyline. De ce?

pe skyline-ul r34 nu scrie neaparat GTR. GTR e modelul de top doar.. exista skyline GT, GT-X, GT-V, GT-T si asha mai departe...deci noul GT-R nu va fi uramsul lui R34 va fi urmasul lui R34 GT-R... poate nu stiai dar skyline este o masina sedan.. dar are si variante coupe

Bogdan_mb 07-10-07 21:01

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 1137251)
pe skyline-ul r34 nu scrie neaparat GTR. GTR e modelul de top doar.. exista skyline GT, GT-X, GT-V, GT-T si asha mai departe...deci noul GT-R nu va fi uramsul lui R34 va fi urmasul lui R34 GT-R... poate nu stiai dar skyline este o masina sedan.. dar are si variante coupe

ei stiu doar ca skyline e cea mai tare masina din nfs deci nu vad rostul sa le explici ...

Coss_min 09-10-07 19:37

Nu eu stiu ca skyline e o masina facuta de nissan are motor de 2.0 si cam atat. Nu ma intereseaza nissnul si de aia nu stiu f multe detalii tehnice. A si apropo nfs-ul l-am terminat cu rx7 si nu cu skyline ;). Si vad ca toata lumea bate apropouri aici eu sunt sigur ca macar 80% din cei de pe forum au jucat nfs .

Coss_min 09-10-07 19:45

A si inca ceva de unde stii ca skyline e cea mai tare masina din nfs? Sa nu imi zici ca de la un prieten ca iti creste nasul ca la pinochio:)

Bogdan_mb 10-10-07 01:19

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1141131)
Nu eu stiu ca skyline e o masina facuta de nissan are motor de 2.0 si cam atat. Nu ma intereseaza nissnul si de aia nu stiu f multe detalii tehnice. A si apropo nfs-ul l-am terminat cu rx7 si nu cu skyline ;). Si vad ca toata lumea bate apropouri aici eu sunt sigur ca macar 80% din cei de pe forum au jucat nfs .

baiete , nu m-am luat de tine ca te joci nfs (recunosc si eu l-am incercat acum 2 ,3 ani) doar ma enerveaza cand foloseste careva informatii din jocuri pentru asi da cu parerea in legatura cu ceva masina ;) ... sper sa ma fi intales de data asta.

Coss_min 10-10-07 08:18

Deci chestia cu gtr nu am luat-o din NFS ci dintr-un reportaj si tin minte ca il vazusem inainte de a aparea jocul si aia prezentau masina ca pe un nissan gtr ,apoi am aflat ca respectiva masina se numeste skyline. Si AK-ZER mi-a explicat de ce este asa si nu a dat prin balarii ca tine.

ynp_46 14-10-07 04:10

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 1133788)
Nissan Skyline Coupe

Nissan a introdus Skyline-ul Coupe in oferta dealerilor din Japonia.
Motorul este un V6 de 3.7 litri, VVEL (Variable Valve Event and Lift), cu "nume de cod": VQ37VHR. Puterea dezvoltata de acesta are o valoare de 333Hp. Cutia de viteze poate fi una manuala in 6 trepte cu rapoarte scurte, sau o cutie automata in 5 trepte.

Seamana a Infinity, nu mai stiu care:))ala tot cu 2 usi:lol: dar asta stiu sigur:rolleyes2

T.rac3Er 15-10-07 19:34

nu mai spune?! :lol: :lol: :lol: :lol:
de ce oare?! :lol: :lol:

fratzika 17-10-07 01:37

G35 Coupe sau Altima Coupe, doar alta motorizare...zic eu

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning