![]() |
Re: Noul Nissan Skyline Coupe
e nashpa rau fatza de R34
shi au renutzat la stopurile alea marpha :| - BIG MISTAKE |
Modelul asta seamana foarte mult cu Infiniti G35.Mult mai bine arata R34 putin modificar in partea din spate si umblat putin la mecanica
|
3 Attachment(s)
Asa arata viitorul skyline gtr. Chestia asta ce ati prezentat-o cred ca e un infiniti pentru piata europeana. Scuze pt calitatea pozelor altele nu am gasit
|
Quote:
|
modelul anterior arata mult mai misto
|
Atunci scuzele, mele nu stiam citisem ca nissan gtr va fi urmasul lui skyline r34. Si o mica intrebare. Pe skyline-ul r34 tot Gtr scrie nu scrie skyline. De ce?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu eu stiu ca skyline e o masina facuta de nissan are motor de 2.0 si cam atat. Nu ma intereseaza nissnul si de aia nu stiu f multe detalii tehnice. A si apropo nfs-ul l-am terminat cu rx7 si nu cu skyline ;). Si vad ca toata lumea bate apropouri aici eu sunt sigur ca macar 80% din cei de pe forum au jucat nfs .
|
A si inca ceva de unde stii ca skyline e cea mai tare masina din nfs? Sa nu imi zici ca de la un prieten ca iti creste nasul ca la pinochio:)
|
Quote:
|
Deci chestia cu gtr nu am luat-o din NFS ci dintr-un reportaj si tin minte ca il vazusem inainte de a aparea jocul si aia prezentau masina ca pe un nissan gtr ,apoi am aflat ca respectiva masina se numeste skyline. Si AK-ZER mi-a explicat de ce este asa si nu a dat prin balarii ca tine.
|
Quote:
|
nu mai spune?! :lol: :lol: :lol: :lol:
de ce oare?! :lol: :lol: |
G35 Coupe sau Altima Coupe, doar alta motorizare...zic eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning