![]() |
Re: GTA san andreas patch
Salut...mi-am pus si eu masini dar cand le bag in garaj si vreau sa pun unele chestii pe ele imi da eroare si iese din joc. CUm fac sa nu mai imi dea eroare?
|
Pai nu toate au kituri..acolo unde descarci masina vezi ca e scris ce poti sa pui pe ea;), daca incerci sa pui altceva automat te da afara;)
|
8 Attachment(s)
Masinile mele din GTA SA...nu am nici o problema nici la normal nici la online ;)
|
Salut ma ajutati si pe mine va rog foarte mult vreau sami bag masini in gta san andreas si nustiu cum datimi add la : cocosel_nebunel plz
|
Re: GTA MultiPlayer
Deci, are cineva server sa jucam???? Ne intalnim aici dak vreti ;) 85.17.200.135:7777
|
Re: GTA MultiPlayer
de unde pot sa iau si eu minigun?:D
|
GTA Bucuresti
Am inceput acum o luna sa lucram la Grand Theft Auto Bucuresti, eu (yao_22), fulger, danny_crs8. Am ajuns destul de departe.
Site-ul este: http://gtabucuresti.mx.kz/ |
Re: GTA Bucuresti
super tare bravo... sa bagati in joc si BMW`uri :d e30 e36
|
bravo :joy: abea astept sa incerc "Bucurestiul". O intrebare am (care nu putea lipsea): o sa fie si gropile din capitala? :lol::lol:
|
La inceput cand am citit asta am fost f entuziasmat, DAR screen-shot-urile de pe site sunt din SAN ANDREAS!!!
|
asa bun. si dupa ce e gata lumea cum va putea ajunge in posesia lui? :???: in rest super ca idee. bafta in continuare:-)
|
Sincer, il voi incerca. Pare interesant si e tare ideea cu MP ;)
|
super tare... chiar pare ok si astept lansarea :D o sa putem sa ne urcam in alea de ratb? :))
|
super tare cand o sa apara ? si neaparat sa bagati bmw`uri...mai ales e30 ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning