![]() |
2 Attachment(s)
accident grand cherokee shi renault 5....gard cherokee a intrat pe roshu...shi.....poc!
respect pt proprietarul renaultului...a muncit mult la mashina aia...se shtie el :wink: :wink: |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
Azi noapte in jurul orei 11 in fata la Somesul in marasti.El venea dinspre biserica Sf. Petru catre centru.Pe sensul opus cu 50-60 metri inainte erau urme de cauciucuri(derapaj sau frana?....la ce viteza o avut zic ca derapaj)....A intrat in reclama din statia de autobus si a distrus gardul....A scapat fara zgarietura...
Ca am si uitat...e vorba de un BMW seria 7 penultimul model....cu nr. AR-04-MAI |
da...l`am cunoscut ieri pe proprietarul masinii...am si povestit despre cauza accidentului - viteza...of course - 22 de ani..si nu era tare necajit.Cika in 3 saptamani vine alta...mult mai tare.Deci il cred k i se rupe...
|
mmmmmdeee... nujtiu dece da im imaginez ca ii shi mandru de ce o facut
|
nu...mandru nu e,pt ca cel din dreapta nu e tocmai fara nici o zgarietura...sunt BMW`urile cele mai bune,cele mai tari,cele mai puternice etc :D :yes: :workout: :pistoles: ...insa vad k nu si cele mai sigure :?
|
sa pierzi controlu 'la vitesa aia nu ash mai avea incredere decat in rollcage shi hamuri ... shi-n dumneso :)
fie ea beamve, saab sau tanc |
Cand suferi de prostie nici dumneso nu te poate ajuta... si asta e un exemplu clasic de prostie. Amin.
Din partea mea sa fie prosti unde pisda mamii lor vor da sa nu puna in pericol vietile celorlalti participanti la trafic. Copii inconstienti. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
15 noiembrie 2004...ora 19...impreuna cu 3 prieteni, veneam de la lucru...directia baci -> maxim gorki....viteza?...aproximativ 80 km/h
roata dreapta spate se plictiseste sa mai stea la locul ei..(cu o saptamana in urma, mecanicul de trabi lucrase la ea, e drept ca mia spus sa schimb bratul, ca are probleme)...imi sare roata..iar masina se loveste de o bordura destul de inalta...,,trabiul se rastoarna pe pavilion...si aluneca 10 m..agata o poarta..apoi se opreste la 10 cm de un stalp concluzii: avari...masina avariata in proportie de 90 %... vatamari corporale:fiecare cate o zgarietura..doar eu am scapat fara zgarieturi vizibile..insa..mi sa rupt inima, o parte din ea sa dus pt totdeauna..fapt pentru care is bolnav..:P in noapea acidentului TIGANI..imi fura toate rotile, inclusiv cea de rezerva..distrugandumi masina si mai tare...miau rupt fiecare panou...miau furat pana si parbrizul dar asta ii viatza..la uni ne e greu si la altii foarte.... |
1 Attachment(s)
Mah nu stiu ce sa intamplat. Cabina sa cam rupt in 2 bucati...In Gheorgheni la Interservisan.
|
p
3 Attachment(s)
place? :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
1 Attachment(s)
Un R. Clio, o Dacie 1310 si un tir...interesant, nu imi dau seama cum a ajuns Clio sa se bage in tir?hmm....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning