Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

junkie 29-03-05 16:18

2 Attachment(s)
accident grand cherokee shi renault 5....gard cherokee a intrat pe roshu...shi.....poc!
respect pt proprietarul renaultului...a muncit mult la mashina aia...se shtie el :wink: :wink:

lancerEvo 05-04-05 21:07

3 Attachment(s)
:arrow:

Laju 13-04-05 05:16

3 Attachment(s)
Azi noapte in jurul orei 11 in fata la Somesul in marasti.El venea dinspre biserica Sf. Petru catre centru.Pe sensul opus cu 50-60 metri inainte erau urme de cauciucuri(derapaj sau frana?....la ce viteza o avut zic ca derapaj)....A intrat in reclama din statia de autobus si a distrus gardul....A scapat fara zgarietura...

Ca am si uitat...e vorba de un BMW seria 7 penultimul model....cu nr. AR-04-MAI

Theba 03-05-05 18:52

da...l`am cunoscut ieri pe proprietarul masinii...am si povestit despre cauza accidentului - viteza...of course - 22 de ani..si nu era tare necajit.Cika in 3 saptamani vine alta...mult mai tare.Deci il cred k i se rupe...

tekno 03-05-05 18:59

mmmmmdeee... nujtiu dece da im imaginez ca ii shi mandru de ce o facut

Theba 03-05-05 19:03

nu...mandru nu e,pt ca cel din dreapta nu e tocmai fara nici o zgarietura...sunt BMW`urile cele mai bune,cele mai tari,cele mai puternice etc :D :yes: :workout: :pistoles: ...insa vad k nu si cele mai sigure :?

tekno 03-05-05 19:36

sa pierzi controlu 'la vitesa aia nu ash mai avea incredere decat in rollcage shi hamuri ... shi-n dumneso :)
fie ea beamve, saab sau tanc

SpeedFreak 06-05-05 13:41

Cand suferi de prostie nici dumneso nu te poate ajuta... si asta e un exemplu clasic de prostie. Amin.
Din partea mea sa fie prosti unde pisda mamii lor vor da sa nu puna in pericol vietile celorlalti participanti la trafic.
Copii inconstienti.

lancerEvo 21-05-05 23:49

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"
Cand suferi de prostie nici dumneso nu te poate ajuta... si asta e un exemplu clasic de prostie.

ce zicetzi de asta

zbu 25-05-05 21:58

1 Attachment(s)
15 noiembrie 2004...ora 19...impreuna cu 3 prieteni, veneam de la lucru...directia baci -> maxim gorki....viteza?...aproximativ 80 km/h
roata dreapta spate se plictiseste sa mai stea la locul ei..(cu o saptamana in urma, mecanicul de trabi lucrase la ea, e drept ca mia spus sa schimb bratul, ca are probleme)...imi sare roata..iar masina se loveste de o bordura destul de inalta...,,trabiul se rastoarna pe pavilion...si aluneca 10 m..agata o poarta..apoi se opreste la 10 cm de un stalp

concluzii:
avari...masina avariata in proportie de 90 %...
vatamari corporale:fiecare cate o zgarietura..doar eu am scapat fara zgarieturi vizibile..insa..mi sa rupt inima, o parte din ea sa dus pt totdeauna..fapt pentru care is bolnav..:P

in noapea acidentului TIGANI..imi fura toate rotile, inclusiv cea de rezerva..distrugandumi masina si mai tare...miau rupt fiecare panou...miau furat pana si parbrizul

dar asta ii viatza..la uni ne e greu si la altii foarte....

Stefan_arici 09-06-05 12:17

1 Attachment(s)
Mah nu stiu ce sa intamplat. Cabina sa cam rupt in 2 bucati...In Gheorgheni la Interservisan.

andreinui 14-06-05 18:43

p

3 Attachment(s)
place? :twisted: :twisted: :twisted:

Piry 17-06-05 16:09

1 Attachment(s)
:oops:

Stefan_arici 07-07-05 19:03

1 Attachment(s)
Un R. Clio, o Dacie 1310 si un tir...interesant, nu imi dau seama cum a ajuns Clio sa se bage in tir?hmm....

Piry 22-07-05 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stefan_arici\"

am spus sa nu mai puneti poze mai mari de 1024 :? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning