![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
Quote:
bafta! PS: nu conteaza cati bani dai ci aspectul conferit interiorului...;) |
Quote:
astept un raspuns... multam |
3 Attachment(s)
inca un set de poze cu interiorul....
|
arata super bine... ca la mine ce sa zic la Seat:)
|
aranjata cu bun gust.....imi place mult skoda...:lol:
|
pustiule din rahova.. acum recunoaste k ideea cu vopsitul ornamentului consolei centrale ai preluat-o de la skoda mea, dar.... NU SE POTRIVESTE DE NICI O CULOARE CU ORNAMENTELE INTERIORULUI, NICI MACAR CU VOPSEAUA EXTERIOARA. si iti zic eu .. instalatia aia de pe fabie luata de la flanco nu te duce la mai mult de 9 10 mil....statia e vreo 5 iar wooferul 3.. si sa zicem 1 mil cablaraia...Oricum octavia aia e sorcova, iar plaopele alea nu ii convera un BAD BOY look ci mai degraba sad look...din punctul meu de vedere e kitch
|
Quote:
|
miercuri o duc la service la ei au zis ca daca mai astept un pic o sa vina o serie de praguri noi . ca la alea nu sunt eu prea lamurit sunt cam simple si ma gandeam la ceva mai deosebit
|
Quote:
dar nu imi spune tu la inceput ca masina arata belea si chestii dastea si apoi imi spui ca e kitch ca asta denota ca esti un fatarnic si nu te ambala ca nu masina ta este un model pentru mine sunt altele mult mai frumoase decat a ta...;) |
Quote:
|
cred ca stiu masna ..paraca ady are la numar..si nu-mi plac croamele, culoarea gemurilor era mia bine negru decat oglinda ...si cred ca tunningu la o2 chiar nu se potriveste pe jantele alea de 15
trebuia sa pui intai jante.. |
bai central , ma doare in vf pulii de ce spui u pt k esti un copil ... ai pus pe forum mashina lu tactu ... si zici k esti a-tot-cunoscator in skoda... lasa-ma frate cu tampeniile astea...u n-ai vazut in viatza ta un piston si imi spui u mie de skode si de alte alea .. kiar ma doare in **** de forumu asta...am crezut k e ceva de capul lui... dar cu d-astia k tine si k bogdan wrc... si altzi fraierici. De knd cu Milotec-ul asta suferitzi de voi frate ceva de speriat...Asa k lasa-neeeee frate cu kitch-urile tale de mashini...o ploapa, un ionizat si o consola vopsita nu e tuning...Hai sa discutam despre ce avem sub capota... si nu mai jigni bai tinere...pt k u nu ai habar sa transformi kw in cp asa k .... LASA-NEEEEEEEEEE !!!!
|
ce lume invidioasa frate , nu mai vb aiurea masina arata super si baiatu investeste nu gluma, tot ce baga pe masina baga numai de calitate asa ca ciocu mic , tino tot asa o sa postez si eu vineri 2-3 poze mai e putin de lucru la ea :P
|
Kt despre viteza aia "de pe elevator"...............mai uita-te frate pe forum-urile din afara si afla cum se poate....copiii de generala ce suntetzi ....
|
si "tuning" la mashina cu suspensie de drumuri grele....hai sa fim seriosi .... E PENIBILA :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning