Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/39167-show-auto-tine-omorat-masina-personala-firmei-mamei-etc.html)

Outta Control 11-11-07 22:48

Re: SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc

Oriunde numa in dreapta ta nu, am fost odata si a fost o experienta de neuitat, am ramas cu sechele :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Cristy_mat 12-11-07 08:59

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1194467)
Cristi,sageata dar de la voi nimic,nici o cronometrare?Un filmulet ceva...un sant:):):)

filmulete nu am niciunu' aveam vro 2 poze cu matizu una la 150km/h si una la 160km/h, confirma alexxx ca era in dreapta si zicea ''pastreaza ma distanta ca daca pune ala o frana trecem prin el'':lol: :lol: era vb de o laguna II si steateam in fundu ei. Cu seatul aici in tara iam dat 200km/h atunci cand am fost la bz si ma luam cu mertu ala:lol: :lol:

Al3xxx 12-11-07 11:08

poi cum naiba sa nu zic sa pastrezi distanta daca mergeai cu 160 la 2 metri de laguna aia ... punea ala frana si trecema prin el
si la faza cu mertu...

sageata 12-11-07 16:35

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1195524)
filmulete nu am niciunu' aveam vro 2 poze cu matizu una la 150km/h si una la 160km/h, confirma alexxx ca era in dreapta si zicea ''pastreaza ma distanta ca daca pune ala o frana trecem prin el'':lol: :lol: era vb de o laguna II si steateam in fundu ei. Cu seatul aici in tara iam dat 200km/h atunci cand am fost la bz si ma luam cu mertu ala:lol: :lol:

era mai bine daca ala cu laguna iti baga matizul in portbagaj. te laudai si tu ca matizul tau a mers cu peste 200 km/h.:lol: :lol: sa ma vezi pe mine peste trei saptamani cum bat recordul la viteza. 60 km/h in 30 sec.:x :x :x

Spillner 12-11-07 18:26

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1194586)
n-am cronometru. nu vrei sa fii tu in dreapta?:twisted: :twisted:

ba da,cand te depasesc:) :) :)... "De obicei pe acolo vin eu racheta"...

Cristy_mat 23-11-07 18:50

grasane mai citeste odata postul de mai sus, nu am zis bah lam facut pe unu cu mertu am zis MA LUAM, nu am zis ca lam facut sau ca ma facut sau ca am dat liniuta sau cas mai bun decat el, am zis pur si simplu ca ma luam cu el. deci ziceti si voi va rog, MA LAUDAM AICI???ca pe bune chiar se EXAGEREAZA cu treaba asta

Cristy_mat 23-11-07 18:50

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1196291)
ba da,cand te depasesc:) :) :)... "De obicei pe acolo vin eu racheta"...

nu te mai lauda sandule:oops: :lol:

aleks 23-11-07 20:27

va rog sa nu va mai atacati intre voi, chiar daca sunteti prieteni, chiar daca sunteti dusmani...
genereaza injurii, genereaza off-topic, genereaza discutii care nu-si au rostul, stiti foarte bine doar..

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning