![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
Eu sunt contra. In 2 ani nu mi-a demonstrat absolut nimic, nu traim mai bine, nu am vazut pe nici un rechin inchis, era ca o marioneta din chef in chef si se facea ca nu vede ce fac astia, mai aparea si el cu cate o gafa. Poate la unii le place ca-i din popor dar un om care se vrea a ma reprezenta cu vocabular gen "gaozar" nu o sa-mi castige respectul. O aparea si pt romani un conducator calumea.....cand o sa se uneasca toata europa intr-o singura tara :lol:
|
2 Attachment(s)
pt fratele BASE :D
|
aproximativ offtopic:D : are cineva melodia aia care o dadeau carcotasii cu ''am gresit.. n'am gresit"?
|
5 Attachment(s)
Presedintele Basescu nu a incalcat Constitutia.
Suspendarea este un abuz de putere. Cine l-a suspendat pe presedintele Traian Basescu? 322 de parlamentari care nu reprezinta cetatenii sau Parlamentul, ci doar pe liderii de partide care i-au pus pe lista si care le-au spus cum sa voteze: Geoana, Voiculescu, Vadim, Tariceanu. PNL si PSD, care erau adversari pe viata si pe moarte, iar acum au ajuns prieteni la catarama. Dupa ce ani de zile i-au acuzat de coruptie, liberalii s-au aliat astazi cu pesedistii. La fel s-au aliat alti doi vechi adversari: PRM si UDMR. Soarecele s-a facut frate cu pisica, rasul cu plansul, dreapta cu stanga. De ce a fost suspendat presedintele Traian Basescu? Suspendarea presedintelui nu are nici o legatura cu Constitutia sau cu o pretinsa incalcare a acesteia. Este pur si simplu o rafuiala politica, o reglare de conturi. Singura lege pe care a incalcat-o presedintele a fost legea tacerii. Traian Basescu ca a vorbit deschis despre presiunile pe care unii politicieni le-au facut asupra justitiei, despre coruptie si despre jaful din economie. De ce este abuziva suspendarea presedintelui? Avizul Curtii Constitutionale a fost foarte clar: nici una dintre cele 19 acuzatii de incalcare a Constitutiei aduse de PSD, PNL, PC si UDMR nu a fost confirmata. asadar, in litera si in spiritul Constitutiei, presedintele nu trebuie sa fie un presedinte care sa se lase jucat pe degete de grupurile de interese, un actor pasiv, care sa inchida ochii la incalcarile legii sau la nedreptatile care ii afecteaza grav pe cetateni. Pe 19 mai, prezenta la urne si votul dumneavoastra pot transforma aceasta criza in adevarata depasire a vesnicei "tranzitii". "In era Internetului, nu ne mai putem plange de lipsa informatiilor. Si nimeni nu ne mai poate inchide gura prin cenzura sau mani****re, chiar daca acest site a fost atacat. Democratia pe Net nu e democratie virtuala: cine vrea sa caute adevarul, il gaseste. Cine vrea sa i se auda vocea, si-o face auzita. Nu uitati insa ca realitatea politica e decisa prin vot, adica la urne." http://www.basescu.ro/ Presa internationala "Basescu a fost suspendat pentru realizarile lui si nu pentru slabiciunile sale" Frankfurter Allgemeine Zeitung "Suspendarea presedintelui in Romania: al doilea puci al lui Ion Iliescu" LE TEMPS "Membrii Parlamentului l-au acuzat de incalcare a Constitutiei, chiar si in conditiile in care Curtea Constitutionala nu a gasit nici o dovada in acest sens" BBC news |
4 Attachment(s)
Deci La Referendum Votati Nu!!! Pentru Basescu Si Pentru Tara!!!
|
PRO!!!!!!!
pentru cei care sunt contra... si ziceti ca in doi ani de zile nu a facut nimic... chiar nimic, asa'i??? nu ne-a deschis el drumurile pentru UE fara vize?? asta este chiar nimic? si ni-l deschidea si catre SUA daca nu se intampla magaria asta... sper ca sunteti cu toti in tema cu faptul ca cei din UE sunt ingrijorati de gradul de coruptie din tara noastra, si in cazul in care nu iese Base, vor impune din nou vizele pentru romani...?? asta stiati?? si chiar numai faptul ca i-a dat pe toti in gat si i-a luat la intrebari de unde au averi si au fost anchetati pentru tot ce au facut... chiar nu va spune nimic? ca toate averile lor sunt pe banii nostrii?? ce ati fi vrut voi sa faca in doi ani de zile?? sa ne ridice castele de clestar si drumuri de marmura, sa ne dea la toti cadou un BMW??? treziti-va la realitate, si observati comunismul in care suntem tinuti de 17 ani de aceasi oameni... :( nu ma intereseaza ca ma injurati , dar eu mi-am zis parerea! PEACE! |
Apropos baieti... Am flyere PRO Base... Cine vrea sa mergem sa le impartim in tot orasul?? :)
|
bah hai lasati....nu va mai uitati la americani ca la niste salvatori...eu sunt anti americani, nu suport natiunea aia formata din gunoaiele si hotii europei, puneti mana pe o carte de istoirie si o sa vedeti ca SUA s-a dezvoltat pe spatele Europei, si ca ei nu ajuta pe nimeni pri asa zisele razboaie de salvare gen bosnia sau Irak, au avut interese, pt ca unde nu au interese nu actioneaza....ii urasc pe americani pt ca isi permit sa consume cu nerusinare prin masinile lor, rezerva de combustibil a lumii,si asta pentru ca produc dolari care ajung in tarile din asia si care nu se mai intorc niciodata in sua pt a crea inflatie.....AMERICANII SUNT PENTRU MINE O BOALA PE CARE TREBUIE SA O SUFERE OMENIREA....si ma intreb pana cand
cu prima ocazie emigrez in FRANTA (una dintre tarile din europa care mai are demnitate si nu executa ordinele americanilor) si ce face base....ii scuipa pe francezi care daca stiti putzina istorie tot timpul au fost alaturi de noi, si in momentele cand nu au putut sa ne sutina, un JEG de conducator american NE-A VANDUT LA RUSII PE UN BILETZEL DE HRATIE.... asa ca cititi putzina istorie si aflati cine au fost defapt americanii pentru noi.... |
Quote:
sau la altceva ? vezi ca exista 2 tipuri de istorii: comunista si reala ;) vezi ca la revolutie, daca nu erau fbi-ul, mossadul si alte "asociatii" eram inca in comunism mestere...citeste carti de Pavel Corut ... ai sa vezi si cine a fost Corut si ce a fost cu adevarat la comunism ;) nu iau apararea amercianilor ... nu ii pot suferi nici eu ... dar se aduc unele acuzatii gratis ;) |
sa nu crezi ca-i sustin pe comunisti, dar sa sti caamericanii nu fac nimic daca nu au un interes...chiar ei spun ca dumnezeu sa ajute america si nicio alta tara ;)
|
si daca in rusia nu venea la putere Gorbaciov americanii nu interveneau in romania......noi tot timpul am fost la degetul mic al Marilor Puteri, tottimpul am fost o moneda de schimb;)
|
Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu Razboiul Mondial !
|
Quote:
|
hai k ati dat-o in lambada, momentan nu e vb de sua/franta/rusia/tanzania/..., ci de tara NOASTRA. iar dogy, daca tot vrei sa emigrezi, mai bine nu te mai du la referendum decat sa votezi anti-base...apuca-te de facut bagajele ;-) (n-am nimic cu tine personal)
|
Fals ! Romanii au intors armele GRATIS impotriva nemtilor ... pe motiv ca rusii isi faceau treaba cum trebuie ...
Iar treaba era grava la curu' Romaniei, asa ca am preferat sa fim un popor de "curve" si sa ne dam pe langa rusi sa nu ne distruga ... dar pentru faptul ca am avut tupeul sa incercam sa ii atacam ... ne-a luat o parte din pamant ca amenda ... N-a intervenit niciun american. Asta e crudul adevar. Si d'aia toata lumea cam fuge de romani ... ca romanii se dau in barci sa le fie lor bine ;) Asta se intampla si in Romania ... comunistii vor sa iasa iar la putere si il ataca pe Basescu ;) Intorc armele impotriva lui ... prin asta ma refer la 'nea Caisa de Tariceanu ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning