![]() |
Re: CLUBUL MOTO MANIACS Cluj
fain fain !!!!!!!!!!:)
|
mercii(in numele tuturor care au participat la acest "proiect")....hai ca este un loc shi pt tine!! in M.M.
|
Quote:
|
nu e unica masina, mai este una negra, cu numere de italia, de 98 KW :) a unui tip din moto maniacs. lootzoo
sper sa evoluati un pic mai bine, fata de cum sa involuat pana acum.... sigla nu e ft reusita, dar daca va place ... asta e :) sorry.. si .... Bafta in continuare baietzi!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Sincer sa fiu noua sigla imi place mai mult decat ce ai propus tu;arata mai bine.Dar asta e parerea mea. Peace & take care!!! |
Quote:
nuuuu ...... just ...no more moto maniacs 4 me |
Quote:
|
normal ca nu i vorba de pierderea prieteniei .. atit doar ca nu mai is in club :)
|
KNX, sa stii k dak nu am facut prea multe nu inseamna k am INVOLUAT.daca nu iti place sigla foarte bine...nici nu trebuie.ne place noua.cine a vrut sa fie in moto maniacs de la inceput va ramane pana la capat.sau cel putin asa ar trebui.aveti grija
|
unguru ( 69 knx) wrote:
max te simtzi deja bad boy :))) sincer .. nu i doar parerea mea, dar totzi zic ca sigla aia e foarte gretzoasa... nu mai am nici o treaba ... asa mai uitatzi-va inca odata .. si eventual so datzi jos, ca rade lumea... de atatea mocaneala |
Sefu.. pe noi ne primiti in club??suntem baietii buni de pe Nirajului cu coaja de Opel si scirocco :shock: stiti voi Folie by Alex crede ma cas unicate masinile...da ne un raspuns msi
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning