![]() |
Re: BMW Concept CS
Arata superb masina , dar se va ridica oare la nivelul concurentei?
Aston, Porsche si Mercedes... Quattro.. daca nu o sa ii faca chiar in toate o sa ii bata la pret... oricum cine are ceva pentru bmw nu va opta pentru altceva... acum are si din clasa asta... feryboy... design cls?... nu are modificari majore... aa.. motorizare si interior lux... da no comment... da in rest in afara de pret nimik nu iti atrage atentia... |
Quote:
imi place interioru dar s-au luat dupa lincoln, dodge shi ford (conceptele de la showul auto 2007 din Chicago) |
a fost o scurta prezentare si pe la Pr*Motor ,are cine sa imi dea si mie filmu
|
criminala bijuterie..dar...nu imi place botul,spatele si din profil super :D
|
Frumos BMW , in sfarsit numai e CLS singur ....... Imaginati-va cum o sa fie varianta M :D :D :D :D
|
si nu sa dat nici o referinta asupra pretului?
|
reia stilul vechi..foarte interesant , daca ar si ramane de la stadiul de concept la adevarat am mai zice ceva:D
|
2 Attachment(s)
Seamana cu Fisker Tramonto, cunoscatorii stiu la ce ma refer :) un producator american care "prepara" masini. Sunt curios cati o sa-si dea seama pe ce platforma au construit masina asta :P
Later Edit: Masina asta s-a produs doar in 150 de exemplare si nu cred ca a mai ramas ceva stock pe ea. Despre pret, nici nu vreau sa ma gandesc... |
@dj_stv: Mercedes-Benz SL55 AMG. Nah, sa nu ramana curiosii pe dinafara.
|
Quote:
P.S.-Ambele masini sunt spectaculoase si au un nivel ridicat de performante si personalizare!;) |
Mie unu nu prea imi place...Singurele 2(doua si jumatate de fapt:rolleyes2)sunt seria 6(si chiar mai misto M6)si seria 5,generatia trecuta...asta nou e ca foamea...si un pic simpatica seria 7(tot generatia trecuta...:))
Fisker Tramonto: Masina de baza:SL 55 AMG Modificarile dau un plus de 110 CP si 135 NM din motor=>618 CP,835 NM Cutie de viteze:automata cu 5 trepte Motor:5439 CMC,V8,618 CP/5800 RPM,835 NM/2200 RPM 0-100:3.8 sec V-max:325 km/h Masa:1907 kg |
1 Attachment(s)
Imi place linia gen muscle car de deasupra la aripa din spate.....nice!
|
O cam strica fata
|
Rosonic ne bagi in boala:))
|
wow......e superba :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning