Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38844-logan-unpic-diferit-pareri-bune-rele-binevenite.html)

Cristi_XP 23-05-07 23:36

Re: Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite.

Cum poti sa spui ca e offtopic?Aici se vorbeste despre masina omului..si noi ziceam pe unde am vazut-o ... domnule "moderator"

Ovae 24-05-07 00:34

mor de ciuda ca nu pot sa pun poze odata...cat despre masina..stau pe strada cu parkplace-ul.. ;)

Cristi_XP 24-05-07 03:10

merge sa pui poze..incearca sa pui o poza...upload...alta poza..upload...eu asa le pun.Nu e intotdeauna serverul de vina...e si conexiunea de net..si browserul...si mie imi da eroare...da eu asa uploadez :)

Ovae 06-06-07 00:05

8 Attachment(s)
in sfarsit ceva poze cu eleronul si foliile..din pacate cu telul ca nam facut rost de aparat.
ps scuzati calitatea..si ignorati murdaria dp masina..veneam de la gratar ;)

Cristi_XP 06-06-07 01:43

unde ti-ai pus autocolantul pe stalpi?
Sau de unde ai cumparat negru mat...ca eu ma chinui de vreo 2 luni sa tot pun..da n-apuc :)

Ovae 06-06-07 12:20

folia am luato de la un magazin de pe budai deleanu....si de lipit..a lipito un prieten...is multumit de cum a iesit

Ovae 06-06-07 12:33

sa imi vopsesc si io stopurile...?nush daca merita sa ma complic...is nehotarat.ce credeti?

B-61-KYS 06-06-07 15:45

daca l-ai pus eleronul.asta e..Tot ca tipul asta era unu putin mai ingust..dadea mai bine/zic eu , ..dar nu arata rau nici asta! Coada de rechin da-o jos...in legatura cu stopurile..zic sa le lasi asa, asta daca nu vrei sa te trezesti cu-n chior in tine...

adi.schumi_tm 06-06-07 18:09

Sa stiti ca chiar de sunt vopsite stopurile-daca sunt facute de un vopsitor care a mai facut asta- tot se vad luminile ce sunt pe stopuri si inca foarte bine...tre sa stii cu ce si cum sa le vopsesti

Cristi_XP 06-06-07 22:54

dap..se vad...da nu se vad cum trebuie sa se vada noaptea,sau pe timp de ceata sau pe ploaie...etc.
Cu 3.5 mil sau cat sunt stopurile alea model noi...le pui si arata mult mai frumos decat vopsituri

RapJustin 07-06-07 14:29

care stie si imi zice si mie dak loganu 1.6 16v varianta cu aer conditionat are si filtru de polen!!??? PLS ZICETI SI MIE :D

RapJustin 07-06-07 14:31

si apropo.. de loganu u Ovae ... e super misto... sa il pastrezi sanatos!!!

Ovae 07-06-07 19:59

B-61-KYS nu vreau sa le las asa...dar momentan nu am bani de altele...o sa vad ce cale de mijloc gasesc...coada de rechin...mi se pare ca e ok asa vopsita...cat despre chiori care sa te loveasca..sper sa nu aiba nimeni parte de ei
adi.schumi_tm tipul care mio facut si eleronul...se stie..o zis ca daca ar fi le vopseste cu lac..in care pune putin pigment la fel ca si culoarea masinii..si astfel iasa transparent...
Cristi_XPd nu se compara claritatea...dar decat stock..nush daca se mai merita sa le vopsesc... ideal ar fi unele noi...banii astia...
RapJustinnush daca are filtru sau nu...ma indoiesc sincer...vezi pe site-ul dacia sau intreaba p cineva care are deja prestige...ms de aprecieri

scooby doo 07-06-07 21:21

stiti ca e intalnire cu loganele duminica la iveco la ora 18:00?

Ovae 07-06-07 23:58

am auzit si io

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning