![]() |
Re: Dacia Break AG-06-AOL
Quote:
|
1 Attachment(s)
Parerea mea: renuntza la ideea cu capacele. cat ar fi janta de urata, tot da mai bn p mashina decat capacele... Shi daca nu iti plac alea, cauta unele superbalon.... alea sigur vor arata mult mai bine ;)
|
mah dc toti spun k mai bn nu capace la roti..io de ex am jenti de canada ..si nuj cum sa le vopsesc asa k mai bn bag nijte capace.....
astept parreri...:) |
Vopseshte-le negru mat shi atat... Nu mai incerca alte nebunii, da' finiseaza-le k lumea intai shi apoi s l vopseshti dak vrei s iasa bine
|
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare...Stie cineva daca se potrivesc panourile de dacie pe modelul asta de usa (CN) :?:
|
fratioare am o mare rugaminte la tine...:cry:
vreau sa unesc adaosu de spoiler a.i incat sa para dintr-o bucata( cum ai facut tu) Ai incarcat numai cu chit sau ai bagat si ceva solicon acolo...:rolleyes2 Deasemenea imi place cum ai incarcat si dunga de sus , pe care de obicei se lipeste dunga nichelata, a iesit super ;) Astept cu nerabdare sa imi dai ceva lamuriri sa fac si eu la fel. Nu vreau sa fac tiganie si sa imi iasa nasol.. ATENTIE: eu am modelu mai vechi de adaos pt acest tip de spoiler, acela pe rotund... daca stiii..:D |
1 Attachment(s)
....eram la ora de soferie:lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
mi-am pus si nijte ploape din autocolant :D Pareri:!:
|
1 Attachment(s)
.....am uitat de casetofonu pe care o sa il pun pe break:oops: :lol:
|
frumos...cd-player-ul asta, daca nu ma insel se punea pe logan si pe clio inainte, nu?..8-|
|
Quote:
|
Bun asa;) spor la treaba
|
salut.in primul rand sa stapanesti sanatos masina.imi place cum a iesit vopseaua.am niste lucruri de spus legat de masina:
1 da asa zisele "pleoape" jos 2 pune capace mai bine,decat sa lasi jantele asa 3 pune manere calumea tine cont k astea sunt DOAR NISTE SFATURI.daca tie iti place masina asa,nu schimba nimic.numai bine |
Quote:
|
AG-20-MCA, o parere: Da jos "emblema" aia shi pleoapele (eventual fa-le din fibra sau prelungeshte kpota) in niciun caz din scotsh, poate shi nishte bari noi f/s shi proiectoare d uzina, in rest mashina e OK
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning