![]() |
Re: A.C.S.Legal Racing si A.C.SMidnight Racers Romania comunica....
faceti-va bagajele....:)
deci ca sa fie mai clar organizatorii sunt: A.C.S. LegalRacing A.C.S No Speed Limit Romania A.C.S MidnightRacers si A.C.S. X-team RAcing Club Cursa va avea loc pe data de 29.aprilie.2007(duminica),pe soseaua de legatura dintre Venus-Saturn.(unde a fost orgnizata si cursa de anul trecut). |
-Vad o gramada de posturi....cine, cum , de ce , unde , cum.......
-Ca sa nu mai aveti nici-o indoiala totul este f simplu. -Cursa organizata de LEGAL RACING. -Coorganizatori: - No Speed Limit Romania impreuna cu Racing Team si Vrooom Racing. - Midnight Racers - X-TEAM Constanta. -Rgulile cursei sunte cele stabilite de Legal Racing. -Inscrierile la fata locului probabil de la ora 09:00 pana la 13:00 ultima inscriere. |
de abia astept sa particip si eu cu tigra...asta este noul meu nr...in caz ca aveti nevoie...0722770446
|
totul e bine cand se termina cu bine......sa fie haosss
|
Quote:
|
cred ca tre sa venim cu un sac de discuri de ambreaj :)) ca o sa fie nevoie
|
mai ales tu over! ;) se anunta a fi o cursa tare!
|
Quote:
|
si io vreau public civilizat....care sa ma lase sa-mi savurez cursa linistit...si sa beau niste bere cu miros de cauciuge si motoare incinse....(reclama mascata: STEJAR DE ESENTA TARE)......bafta baieti la organizare...si la tot ce vezi face!!!!
|
se pare ca mult asteptata cursa adevenit certitudine.se face pe grupe ? sau asa demonstrativ la liber?erau interesant de stiut aceste lucruri pt ca orgoliile sunt mari iar lipsa de activitati organizate a facut ca numarul "politelor"ce trebuie onorate sa creasca. Mult succes cu organizarea si sa speram ca PUBLICUL VA FI LA INALTIME , adica 10 metri mai departe de sosea
|
Libere sa fie si cred ca toti or sa fie multumiti....orgoliile astea ....
|
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
speram ca si concurentzi si prietenii sa inteleaga ca nu se poate sta la linia de start......
acolo vor ssta max 10 persoane |
intre saturn-venus s-a organizat aproape mereu si asa cred ca o sa fie de acum in colo!
e bine acolo, numai ca latimea drumului trebuia sa fii fost putin mai mare mai mare! organizarea din ce in ce mai buna! privitorii de pe margine greu respecta delimitarea impusa de securitate si este un lucru f suparator!acum 3 ani s-a oprit cursa din cauza lor cand devenea cel mai intereseant,adik peste 240-300 cp... |
Ne vedem la mare people....:pistoles:
|
comunitatea moto romania...isi confirma si ea prezenta :D bafta la burn`uri :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning