![]() |
Re: Cielo B 23 Y T S !!!
Quote:
|
Quote:
|
Mey ele or fi de 2x mai bune dar la farurile mele nu prea s-a vazut , nu a zis nimeni ca nu sunt bune deloc
|
DACIA-Wrc: Mersi,le-am luat noi,direct de la importator,au costat 700RON/set.garantie doi ani ;)
Le-am vazut in Autovit la infimul pret de 1150RON :D |
7 milioane toate 4 jentile?
pe 14? pe 15 te poti interesa cat costa? ca daca`i asa treaba...ii mai rentabila decat second cu 200 euro si 250 cu tot cu gume...pentru ca un lucru nou nu se compara cu un second pentru ca alea second is zgariate, lovite, indoite... |
Da, chiar super pret, aceeasi rugaminte ca DACIA-Wrc am si eu, sa ne spui pe 15" ce pret au. Multumim
|
Quote:
|
Felicitari pt jante, sa le porti sanatos :) ai grija de ele, ca se stramba imediat in Bucurestiu asta de kko.
Pun si eu in curand jante....surprize, surprize :twisted: |
rahat
acuma vad ca`s pe 13 :( si ce m`am bucurat ca`s pe 14...ca acuma`ti ziceam sa`mi comanzi si mie un set. vezi cat costa pe 15...sau da un link ceva un nr de tel |
Dacia, poti sa pui pe 15", dar cu anvelope cu talon mai mic. dar sincer, nu stiu daca astia de la Daewoo au mai modificat ceva la masina cand au pus jante pe 14" in loc de 13", cum erau cele mai vechi...
Adica, eu de la 185/60/14 voi trece la 195/50/15...Toyo :D Si crede-ma ca nu sunt 50 euro gumele, poate doar o bucata.... |
poi sunt jenti cu 200 euro sau 250 euro cu tot cu gume.
cauta la bazar. |
Pai tu vorbeai de lucruri NOI, nu sh...eu asa am inteles din ce ai zis mai sus.
daca vreo preturi bune la anvelope iti zic eu unde le-am gasit pe astea Toyo ;) mai si negociezi ceva cu ei :lol: |
nu deci
am zis ca klu si`o luat cu 7 milioane 4 jenti noi, adica cu 200 euro. si eu am zis ca cu 200 euro gasesti la bazar seconduri. si la 250 jenti second cu tot cu gume. si nu merita sa dai 200 euro pe sh cand poti sa iei noi din magazin si macar stii ca`s noi nelovite nenimic. asta`m vrut sa zic |
3 Attachment(s)
Si au venit noile numere EU ! ;)
Sa va arat si cum se pun mai nou placutele de inmatriculare (masina surprinsa in parcare la Cora Lujerului) :)) |
Aste-as numere "undercover" si vin impreuna cu o pereche de ochelari speciali ;). In curand si in dotarea Politiei Romane!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning