![]() |
Re: vw golf 4 rku
3 Attachment(s)
si pozele promise cu noul interior...cam greu dar am reusit sa termin...urmeaza zilele astea sa curat si scaunele cu bancheta si totul e ok...sper sa va placa rezultatul..
|
Alta treaba! Sa le tocesti sanatos!:D Cat au costat?
|
1 Attachment(s)
ms frumos flavius...scaunele mele la schimb ca am avut la vanzare un golf 4 2.3 v5 si am luat de pe el tot interiorul..:D...si daca tot a venit vorba astept pareri daca jantele de pe masina neagra ar da bine pe masina mea...:D
|
Combinat cu un drop maricel cred ca ar da f. bine!
|
Quote:
|
Crezi tu ca se gasesc usor! :D E tocmai invers, pentru 4 usi se gasesc mult mai usor! Si eu imi caut un interior sportline si am gasit 6-7 de 4 usi si abia unul de coupe, si ala in stare naspa! Si diferenta e ca pe ala de coupe il pui la 4 usi dar pe ala de 4 usi nu merge pe coupe!
|
nu are buzele...probabil cele de care spui tu sunt puse pe v6 nu pe v5...
|
2 Attachment(s)
poze cu jantele de gti pe masina...masina este ridicata ca este deja in configuratia de iarna..:D
|
arata f.bine ;)
|
2 Attachment(s)
am mai achizitionat niste jucarii pt masina...urmeaza blocul de lumini cu aluminiu si ceasurile de pacific daca le gasesc...
|
4 Attachment(s)
se mai reinviem umpik topicul...jantele de gti s-au vandut...sunt la vanzare si cele in spite..au sosit alte jante pe 18 8j fata cu 9j spate..grile de bora luminate,bloc lumini(modelul cu aluminiu),ceasuri edition cu inele,plafoniera...
|
motoru hai cu motoru !!! sa ai cu ce sa rupi jantele :)))
|
am cumparat si vopsea pentru jante...asa ca jantele vor intra la vopsit...interiorul va fii tot roz....:twisted:
|
O sa dea bine cu jantele FK,dar cred ca cele mai potrivite erau cele BBS RS cu interiorul vopsit o culoare mai deosebita.Jantele FK ce culoare le vopsesti?Ti-as sugera sa le faci portocaliu.
|
jantele fk vor fii vopsite tot roz la interior..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning