Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/3827-opel-tuning-bertone-turbo-extreme.html)

SEBASTIAN 31-05-05 23:04

Poate dar pentru putin timp.
Am vazut Atra asta mergand si cand nu mergea.
La pana in 200cp cam greu sa-i sufle cineva, dar pista e deschisa pt multi si oricie-si poate demonstra superioritatea.
Pariez pe BETONELU!

omuliber 01-06-05 10:16

Ce sa caute la pana in 200CP????
Are turbina schimbata, deja intra in categoria urmatoare \"E\"...!!!
Sau regulile se schimba pe baza altor criterii?

Razvan P 01-06-05 12:16

daca masina a avut turbo de serie ( si bertone a avut sigur ) clasa ramane neschimbata....logic de altfel ( se incurajeaza tuningul )

zetemte 02-06-05 00:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
Ce sa caute la pana in 200CP????
Are turbina schimbata, deja intra in categoria urmatoare \"E\"...!!!
Sau regulile se schimba pe baza altor criterii?

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
daca masina a avut turbo de serie ( si bertone a avut sigur ) clasa ramane neschimbata....logic de altfel ( se incurajeaza tuningul )

Si Nitro nu e tuning ... pentru ca daca pui nitro atunci sari 2 grupe sus.
Acelasi lucru daca pui turbina pe motor aspirat ... sari o grupa sus.
Si daca pui turbina 10x ori mai mare, dar ai avut inainte turbina pe masina, ramai in grupa acelasi ...

Asta nu e logic ... dar asta e.

SEBASTIAN 02-06-05 06:14

regulament

1 Attachment(s)
Unde-i lege nu-i tocmeala.
...

Razvan P 02-06-05 15:43

Exemplu scurt si la obiect :
Opel astra turbo 2.0T ....serie 7.5 suta si putin peste 15 sec 0-400 m
...daca ii schimbi turbina scoti o sec mai putin (ex teoretic) ...si treci la grupa imprezelor care pleaca de la 5.3 sec pana la suta ?!?!!?!?nu mi se pare normal , mi se pare de bun simt sa raman la grupa la care sunt

pe de alta parte nu e normala nici situatia ta (corolla cu 110 cai )care cu shot de nitro de 35 cai urci teoretic la grupa lui Bertone ?!?!?!? ...dar in fine

SEBASTIAN 02-06-05 16:02

regulament/legea noastra

Fiecare are dreptul la propia opinie.
Noi in calitate de organizatori trebuie sa tinem cont de REGULAMENT si sa-l apliccam cat mai strict.
Intocmirea regulamentului s-a facu prin consultarea diverselor persoane participante si nu in ultimul rand a federatiei auto de la acel moment.
Deoamdata regulametul ramane in picioare si vrem ca toti cei care fac modificari sa le face cu randament maxim altfel in ce priveste competitia au chiar mai mult de pierdut.

SEBASTIAN 17-07-05 15:14

nimic nou?

bertone turbo 20-11-05 14:38

Re: regulament/legea noastra

1 Attachment(s)
VINE UFO DIN GARAJ
PARTIE CA VA STROPESTE CU SMECHERIE

Afr!c@nu' 20-01-06 15:12

UFO

Ce sa intamplat cu bertonele asta?....dc e inca in service?...s-a schimbat proprietaru?...masina e inca la dibas...e albastra acum...cu folie de carbon pe capota,plafon si portbagaj...e tare rau...are radiatoru turbo de subaru...da cand intra la curse?

Vladz 21-01-06 13:26

Cand e gata ?

Afr!c@nu' 09-02-06 12:17

---

Bai bertone turbo...nu mai zici nimik?...Ce s-a intamplat cu masina?...Acum nu mai e la dibas.Au ramas acolo doar spilerele(la vopsit).

Corbu` 10-02-06 16:02

shi io's curios......

cosmin-tuning 05-03-06 20:11

Re: BERTONE TURBO EXTREME

sal all.acum cateva zile am vazut acest bertone (ufo) si arata demential parerea mea.vopsita in doua culori si un set de spoilare in careva cuvinte masina arata super bine.cred ca e cel mai belea bertone pe care l-am vazut prin buc .sper ca proprietarul sa puna niste poze ca sa il vedeti toti.felicitari proprietarului.

dany_let 06-03-06 13:38

Re: BERTONE TURBO EXTREME

sa-l vedem ....

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning