![]() |
Re: Viteza maxima - Tico
@aikman: am luat masina la 120.000 si acum am aproape 147.000, in 2 ani si 2 luni. am mers si in afara, se comporta bine la drum lung, nu se incinge sau chestii d-astea. n-am zis ca aveam 160, ci 140, consumu aprox 4.5 la viteza aia cu 3 pers in masina (eu zic ca e bine). n-am turometru ca-ti ziceam.
@banzay: bine zici. apropo, are dreptate aikman, care sunteti in trecere sau postati de dragu de a posta, mai bine va mutati pe alt thread... de |
1 Attachment(s)
uite si poza...si nu am mers cu tico:rolleyes2...doar mi-am dat cu parerea(sper k proprietarul sa nu se supere):D...si nus incostient imi place sa o ard ilegal:twisted:
|
e ceva in poza aia care pe mine nu ma convinge :) dar in fine :)) ... parca trebuia sa se reflecte altceva in geamu ala , dar cine sunt eu sa judec :)))
|
Noroc cu butonul ala de resetare al km... ca altfel se dadea peste cap :lol: Nici pe mine nu ma convinge...
Am rugamintea ca cei care nu vorbesc in cunostinta de cauza sa se abtina. Aceleasi discutii exista si pe topicul cu viteza maxima pt Cielo... si spun ce am spus si acolo acum ceva timp: pozeee!!! Fara dovezi oricine poate spune orice. Punct si gata cu offtopicul. |
Aikman...vezi ca sari calul...
|
ma gandesc sa imi cumpar elicopter poate as fi mai in siguranta decat cu lumea asta care "o arde ilegal" si merg ca in enzo
B-99-SAA 4.5L/100 a fost consumul la o viteza de ~140km/h? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sambata spre duminica noaptea, 3 oameni in masina :) anvelope 155/65/R13, viteza indicata in bord e mai mica cu aprox 4 km/h decat cea reala, deci aveam cam 145 :D
Attachment 1207279 Attachment 1207283 |
140km/h cu 450kg peste greutatea masinii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning