Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Provocare!!!!(cerem revansa) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38052-provocare-cerem-revansa.html)

Lucian_GXZ 11-04-07 23:38

Re: Provocare!!!!(cerem revansa)

Dima... da e coleg de atac cu rebel boy :)

blondu_vsp 11-04-07 23:40

NU....Golfuletz vezi si tu cati vin sigur de la voi k maine ma duc eu aici la stadion sa vorbesc

dima_versace_VROOOM 12-04-07 01:05

DA eu sunt in atac :D ca imi pun pt ora meciului motorul de 2.6 v6 biturbo :D....si benzen de 100....sa vezi ce burn si ce cercuri dau pe acolo :))) :D deci nici nu vreau sa ma gandesc ce show o sa fie ....:)) asa ca mai bine fuga fuga hai sa vedem ce facem cu meciu de fotbal :D :))

George_P. 12-04-07 12:56

Fratilor, de ce ne complicam atata ??

In Moghioros este 200 de mii ora si vreo 600 noaptea si este terenul destul de mare si in stare foarte buna.

Daca vreti sa ma duc sa fac rezervare, trebuie doar sa-i dau 50 de mii lu' fraeru' ala acolo si ne rezerva terenul pentru cat vrem noi.

Deci cum facem, daca vreti ma duc eu si fac rezervarea si sa-mi spuneti cate ore jucam...de la ce ora la ce ora.

Nu-i bine asa ?? Ce ziceti ??:-)

GolfuletzS 12-04-07 12:59

lia manoliu e mai misto zic eu

hai sa vdm c a facut blondu

dima_versace_VROOOM 12-04-07 14:44

Da la lia manoliu e mai bine ... acolo unde am fost vineri seara de e terenu ala de fotbal ...acolo unde mia recunoscut gxz-ul ca este gay :))))) :D
P.S. Lia Manoliu acolo e frumos hai hotarativa daca merem sau nu si sa zica cineva daca a fost sa vb sa rezerve ..;)

Lucian_GXZ 12-04-07 15:02

:yikes::boxing: :pelvic_th

Nu recunosc nimic!

blondu_vsp 12-04-07 20:30

Azi nu era nimeni la teren...daca gasiti voi in alta parte luati voi k sa nu stam pe bara,.....care gaseste anunta si ala de la lijerului e bun....si in spate la Moghiorosi..

Slim29 12-04-07 21:11

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 848503)
Azi nu era nimeni la teren...daca gasiti voi in alta parte luati voi k sa nu stam pe bara,.....care gaseste anunta si ala de la lijerului e bun....si in spate la Moghiorosi..

mai sunt alea 2 de pe fizicienilor , din cate stiu era vreo 600.000 ora ..

Rebel_Boy 12-04-07 22:03

Si mai e un teren in spatele Facultatii de Drept ... sau mai e unul destul de marisor in regie ... exact la baza sportiva Sportul Studentesc 1 mil ora/noaptea si 850 mii ora/ziua .. Daca are cineva timp sa treaca sa intrebe ...

Lucian_GXZ 13-04-07 09:13

Alea pe fizicienilor sunt jmechere, dar mai mereu le-am vazut ocupate... poate nu ar strica sa mearga careva sa vada... ca mi-e ca ajungem si jucam in hearastrau pana la urma..... (m-as duce eu, dar sunt la munca :| )

F_L_R 13-04-07 09:38

-Mai sunt 2 zile...v ati hotatat??? i mi fierb bascheti in picioare....mi am pregatit setul de ( genunchere, cotiere, manusi sudura si masca de gaze) pt acest meci, la calculator cand sunt le tin pe mine ...poate poate va hotarati.

PizziRG 13-04-07 10:41

Terenuri bune pe care am jucat eu si se merita.
Vointa - nu stiu cat costa exact, terenul este foarte bun - merg echipe de cate 6
Icsim - teren bun, mare, nu prea e ocupat. E sintetic, ca si cel de pe vointa.
Studentesc - nu prea am jucat acolo, dar presupun ca sunt terenuri bune.
Langa facultatea de ecologie(parca asa ii zice) - sunt vreo 4-5 terenuri, mai mereu ocupate, de foarte buna calitate.
Crangasi (langa lacul morii) - cunt vreo 4 terenuri, foarte bune dar cam micute.
Lia Manoliu - terenuri bune, unele sunt cam micute.
Cand zic ca terenul este foarte bun, ma refer la calitatea ierbii sintetice. Terenurile noi nu au iarba destul de tocita si aluneci rau de tot pe ele.
Eu merg oriunde vreti si voi.

laguna1 13-04-07 12:23

daca va hotarati si vreti vin si cu o propunere 1 o sala de sport
mare!!!!!!!!!!! unde poti sa te joci un meci linistit
Decat k trebui vb dinainte

PizziRG 13-04-07 12:48

unde? pret? cat se poate sta? are teren? sau e doar sala de sport cu aparate?

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2026 4Tuning