Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Golf 4 vs. Opel Astra/Vectra vs. Seat Leon vs. Ford Focus (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3800-vw-golf-4-vs-opel-astra-vectra-vs-seat-leon-vs-ford-focus.html)

mph/km/h 12-06-07 21:16

Re: Golf 4 VS Opel Astra/Vectra VS Seat Leon VS Ford Focus

[QUOTE=bogdan_wrc;942914]Y vine de la?!?!?! e clar...ne mai minti mult?
pe ceas se masoara ora... si daca era 1 si 10 deja era tarziu..ai mancat de pranz?
QUOTE]

TSC-U a zis ca a avut un amarat de tdi golf 4 de 100 cp> f puturosi ! daca ar fii spus ca a avut ferarri atunci mintea clar, dar asa... !

E31 sper ca v-a lamurit ! A DAT UN RASP "MAI MULT" DECAT EXACT .
POATE ASTA IL V-A CONVINGE PE BOGDAN SA ISI SCHIMBE SEMNATURA AIA AIURITA CU..DIESEL...

bogdan_wrc 12-06-07 23:23

Quote:

Originally Posted by mph/km/h (Post 945859)
POATE ASTA IL V-A CONVINGE PE BOGDAN SA ISI SCHIMBE SEMNATURA AIA AIURITA CU..DIESEL...

nope. o schimb cand trec la benzina...

lascarica 21-06-07 12:40

Ma doare capul de atatea jigniri si offtopic....parca nu era vorba de viata familiala a userilor si nici de comparatia MAC vs. MAS ce are un topic dedicat...sau chiar mai multe ,din pacate:(
Aici luam pauza de algocalmin si alte sedative.
Se va deschide dupa curatenie,cand deasemenea orice jignire va fi penalizata cu cate un punct de avertisment ,iar la trei asemenea puncte vom avea obligat-fortzat timp destul pentru o gura mare de aer;).
Atentie ! - daca sunt trei injurii intr-un post, exista posibilitatea ca in functie de conduita userului ,sa se acorde cate un punct pentru FIECARE "floricica" din respectivul locatie.
Multumesc,

Editare ulterioara: Am sters ce consider ca fiind absolut inacceptabil, va rog din acest moment limitati-va la subiectul topicului, fara injuraturi ,jigniri si posturi intepatoare/limbaj acid - ce pot genera flame !
Multumesc pentru intelegere !

3TURBOnos 23-06-07 09:33

parerea mea e ca cel mai bine arata vectra, iar de calitate/fiabilitate stim cu toti si nu poate fii contestata de nimeni!

vectra C facelift arata f f bine si merge f bine ! nu mai zic de vectra opc cum arata...

platon911 02-07-07 14:18

yupz...Vectra OPC 3.2 V6 280cp......

TSC-Us 02-07-07 18:21

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 977375)
yupz...Vectra OPC 3.2 V6 280cp......

nu e de 2.8 ! asa am zis si eu prima data >ca era de 3.2 ! gts-urile aveau 3.2 si 211 cp !

serol 05-09-07 11:20

salut!
hai ca va intreb si eu ceva, la concret, daca stiti :cat consuma la un mers in oras la ora actuala un 1.9 tdi de 105 cp, de la leon?
dar vreau consumuri reale, nu gen 6%, ca chiar nu cred.
merci mult!

NWZeu 05-09-07 20:01

am stat si am citit fiecare reply si am tras cateva concluzii:

1. topicul trebuia facut la consiliere auto nu la versus ....
2. comparatia este aberanta, inteleg golf, astra, focus insa Vectra ???
stiu ca o vectra B este la pret cu un G4 (poate chiar mai ieftina) insa e altceva .....
3. discutiile benzina vs diesel, Ford vs VW sunt cercuri vicioase ... si este evident ca lumea este subiectiva, sunt deschise N threaduri legat de aceste subiecte si nu s-a ajuns la o concluzie si nici nu cred ca se va ajunge vreodata
4. opel astra - o masina destul de ieftina, buna si eficienta .... tehnic e net inferioara fata de restul candidatelor, Golf 4 - o masina echilibrata ce nu mai are nevoie de prezentare, motor rafinat interior calitativ, Focus - o masina ce a fost Car Of The Year, cel mai bun sasiu si dinamica rutiera insa penalizat datorita interiorului, Seat Leon - cam aceeasi poveste cu G4 masinile deosebindu-se prin preferintele estetice ale viitorului proprietar ....

TURBOSS 07-09-07 00:57

f f f multe pareri subiective !

ADEVARUL ESTE... MAI "JOS" DE JUMATATE !

Ionita 07-09-07 12:53

GOLFFFFFFFFF 4 ... nu conteaza motorizarea .. golf 4 sa fie :D

dolb 07-09-07 16:19

Quote:

Originally Posted by Ionita (Post 1086922)
GOLFFFFFFFFF 4 ... nu conteaza motorizarea .. golf 4 sa fie :D

daaaaaaaa adevaru e ca un golf 4 sdi e muuuuuult mai tare decat o vectra, un astra OPC ( sa fie ) sau seat leon !! ce drq golf 4 rullz

Ionita 09-09-07 22:04

io am avut golf 4 1.6 benzina 105 cp ... e foarte rezistent la cate a patzit saracu :X (burnouturi , drift , liniutze , etc) ... deci ia`ti g4 si uita`le pe celelalte :)

unchiulNOS 09-09-07 22:08

Quote:

Originally Posted by Ionita (Post 1090926)
io am avut golf 4 1.6 benzina 105 cp ... e foarte rezistent la cate a patzit saracu :X (burnouturi , drift , liniutze , etc) ... deci ia`ti g4 si uita`le pe celelalte :)

iti dai sema... golf 4 e cea mai bn masina, nu stiu ce e in capul celorlati de isi cumpara alte masini !?

ALTCEVA? ALT SFAT BUN...?

dolb 10-09-07 08:43

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1090937)
iti dai sema... golf 4 e cea mai bn masina, nu stiu ce e in capul celorlati de isi cumpara alte masini !?

ALTCEVA? ALT SFAT BUN...?

alt sfat bun? passat rulllllllllz!! mai ales cu articulatiile alea rullllllllz

ianachei 29-09-07 00:04

fratilor eu am un golf 4 tdi 150 c.p. si e belea si de consum nu mai vorbesc este super mic dar voi ar trebui sa va uitati la cuplu si dupa aia la cai putere nu ?

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning