![]() |
Re: hemi cuda
Quote:
|
Le-am vazut. De curiozitate, ai numarat cate sunt 440-uri sau Hemi-uri originale? ;)
~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Original = automobil Plymouth Barracuda ("Cuda") construit la origine cu motorul Hemi 426, transmisia aferenta si suspensia sport, sau cu motorul 440 si transmisia lui. Cate sunt originale, ai aflat dintr-un mesaj anterior :p
Daca ai vreo 20 000 $ si ambitie pe masura, se poate construi un adevarat monstru dintr-o Barracuda de serie (225CI Slant Six, 340CI V8, 383CI V8, 383CI Six-Pack V8 etc) echipand-o cu un motor Hemi cumparat separat, transmisie si tren de rulare custom. In mod sigur toate exemplarele care au fost modificate si ruleaza azi in curse sunt construite asa, nu e nimeni destul de nebun sa se apuce de modificarea unei masini originale Hemi sau 440 de 1-3 milioane $ stiind ca risca s-o faca praf daca ceva iese prost. Intelesesi ce-ti zisei? ~Nautilus |
Poate oricine sa zica orice... Eu unul imi doresc o hemi cuda... BMW a surprins pe toata lumea la Shanghai, prezentand in premiera Concept CS (ce se va concretiza probabil ca Seria 8).. si o cuda... si credeti-ma ca mi s-ar rupe de ferari, lambo sau alte cele... cat despre comparatii... compara mai bine Harley cu Hayabussa... never... asta e... fiecare cu ce e al ei... nu se vireaza cuda...;) are transmisie pe spate... deci se vireaza mai frumos decat multe altele... cine are un urs sau un bmw stie asta... iar cui nu-i place cuda... vedeti ca sunt posturi si pentru mercedes...:P
|
Ca sa nu impart avertismente si cartonase, ramaneti on-topic, terminati cu atacurile la persoana si grija mare la limbaj. Data viitoare ban temporar pentru cine nu poate sa se abtina.
|
o masina foarte fortoasa dar nu e pentru romania:(si`n plus masina`i de curse :P:D:Doricum e super misto
|
:) eu am muncit o perioada in Orlando la un atelier care reconditiona clasice, vedeam clientii cum veneau si cum plecau, am vazut/condus cateva muscle cars (chiar si detinut una o perioada de timp). Ca o parere (cred eu avizata) pot sa spun ca nu sunt pentru oricine, nu poti compara o muscle car cu un BMW 330 XI sau cu un Audi RS4(sau stiu eu mai ce), multi romani nu au idee ce inseamna o muscle car...dar totodata multi americani prefera odata cu reconditionarea sa faca si un update de tehnologie(macar servodirectie:D), asa masina in romania?! mai greu, dar nu irealizabil, cine are bani (ori sa cumpere una gata reconditionata ori sa o faca el insusi) tine mult prea mult la ea ca sa o faca masina de zi cu zi pe drumurile noastre, asta daca a prins gustul de muscle car, si gustul asta nu se prinde din NFS sau Fast& furious...cel putin nu destul de mult incat sa-l faca pe om sa se apuce de asemenea proiect,pt asa ceva trebuie sa mergi acasa la ele, sa faci acolo o tura 2....si pana la urma nici macar nu se prea potrivesc in Europa, unui Muscle car ii sta bine pe drumurile lor, lungi, drepte, goale(inafara localitatilor) cu geamul deschis si motorul care toarce linistit chiar si la 80-90 MPH, imaginati-va un muscle car stand la stop in Bucuresti sau Cluj...asta cred ca spune tot:)
|
Stiu ce inseamna Hemi 'cuda sau plymouth hemi 'cuda ! E o masina de serie construita de Plymouth in ani 60-70'. Are motoru de 4,5 litri, Cp 340, RPM 7000, cutia de viteze in 3 trepte
Am fost plecat in SUA mai bine zis am fost in statul Florida, Orasul Miami Cat timp am stat acolo am inchiriat un plymouth road runner timp de o luna si dupaia un hemi 'cuda E o masina foarte faina si spatioasa, E genu de muscle car care iti trezeste amintirile si stilul de viata rebel al anilor 70' si a calatoriilor placute In SUA aceasta masina e foarte cautata pt curse de gen Dragster si pt wheelie Daca vrei sa iti ei sau sa iti aduci un hemi 'cuda sa imi zici si mie cum ai reusit si cat tea costat toata treaba Eu am vrut anu trecut sa imi aduc un hemi cuda din SUA dar erau multe taxe de platit! Ex: taxa de trecere, taxa de radiere etc. plus ca avea si motoru de 7,8 litri si ma costa mult taxa de prima inmatriculare :(( |
vreau si euuuu
|
Hemi cuda :X Vis sau realitate .... La noi in ro nu prea cred.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning