![]() |
Re: ~ Bora ~
te rog sa nu pui toate pozele o data ca ne uimesti :))))
pune-le peste vreo 2-3 ani sa fim pregatiti... ti-ai pus un actibild cu tunning sau cu naichi, sau ce modificari grave ai mai facut? :))) |
bogdane ce drq ma vorbesti sa te afli in treaba! nu sti nimic! mai intereseaza-te si tu, defapt si-a pus sigla cu M si multe flacari + scris japonez! si in curand vor veni paravanturi, eleron vitan etc .. asa ca intereseaza-te inainte sa postezi :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Upgrading ... |
deci va rog frumos ! e turbo roshu! n-am mai vazut asa ceva !!!!!! iiiiincredibil cred ca are sute de cp ! nici uzinele de la VAG nu au scos turbo roshu
|
mda.cum credeam. TUNNINg in toata puterea cuvantului....de la care TARG/OBOR ai luat piesele??? masina a inceput deja coborarea catre kitch.
|
Data viitoare taie si u calumea autocolantele alea si ori faci numai D si I rosii ori pe toate 3.
|
nu ca am lasat doar I ul rosu atat l-am schimbat , luat de pe alta masina , nu mai e colant ;) sa caut si un D rosu . si un stiker o sa pun pe luneta ...
|
Man ce faci tu nu are nici o legatura cu "tuningu"!Tu vrei ca ceilalti care vin din spate sa se faca pe ei ca tu ai 131 cai?Nu!Eu as prefera ca golfu meu sa nu scoata asa fum si sa fac orice masina pana in 100 de cai.!Dar mai este!Cuvintele astea sa o iei ca si un sfat.Masina e frumoasa!Ce rost are un sticker pe luneta?Mai bine investesti in altceva!Eu cred ca toata lumea e de acord cu mine!Si cum spunea si bogdan!Ai grija ...
BAFTA! |
Quote:
deci nu o tunez sa particip la curse ci doar ca e un hobby placut ... |
daca si asta numesti tu hobby placut mai bin colectionezi timbre, ai mai mare sanse de reusita :) pacat de masina pe bune. Nevasta`mea mi`a pus xenon pe masina si mi`a facut cadou de la rieger praguri la masina si TOT a reusit ceva. Numai bine :)
|
=)))))))))))) =)))))))) frate scuze ca rad..da m`a byufnit un ras nesimtit cand am vazut T si I cu rosu:))) mai bine faceai DI sau tot TDI:)))) si stickeru ala cu 4tuning il lipeai pe luneta decat pe difuzor:))) apropo...masina e tare da baga tata bani in ea nu maruntzish:))
p.s: pe t si i mai bine le vopseai decat sa pui colant:) daca ti se pare ceva suspect la mine iti spun de acuma ca sunt din" cocenii din deal" si am un aro 10. Doamne omule..si la interior ce ai? sigla de M pe volan? |
da pozele la acte cand le faci? :)))) asta asa sa ne lamurim ca este masina ta asa cum te bateai cu pumnul in piept pe pagina anterioara :)))).PS chiar sunt curios dak o sa iti pui mp3 pe masina :))) ca mai nou am vazut ca vrei muzica,numai esti cu stilul racing akm :))))
|
muzica nush daca imi mai pun , ca m-am certat cu tata , da o sa dau comanda de un modulator fm :D e si mai ieftin :D si sitemul sa fac rost de bani si il schimb pe tot :D poze la acte nu fac :D
|
Quote:
serios, ai o atitudine jalnica ... te lauzi ca e masina ta, ca faci, ca dregi la ea ... si nu te lasa taica-tu sa iti pui "muzica" pe masina ... spor la tunnnnnnning ;) dar nu mai prezenta masina ;) ca ... e treaba ta ... si DND ... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning