![]() |
Intr-un fel ai si tu dreptate . Dar banii pentru premieri i-ai pus in calcul ?
Sunt 4 categori [1. Exterior 2. Motor 3. Interior 4. Sound ] fiecare categorie are premiul ei . Cu banii stransi de la fiecare participant si fiecare spectator se cumpara produsele puse la dispozitie pentru castigatorii [+ alte chestii care ajuta la organizarea evenimentului] + 1000 euro . Asta ar fi o explicatie . Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati . |
Re:
Quote:
SUBSCRIU !!! Sau macar sa fie totusi o suma mai rezonabila ! |
O idee buna...taxa sa fie mai mica sau sa se renunte la ea. Un exemplu pertinent: cu un consum de 10 l/100...normal pt o masina cu motor tunat, intr-un regim lejer de tot, Oradea-Bucuresti retur inseamna 1200 km...calcul=3,6 milioane benzina, plus 3 zile de stat in Bucuresti- cazare, masa, bla bla bla...ar fi o idee buna sa fie mai mica taxa de paticipare...
si banuisc ca intereseaza si pe altii idei legate de cazare, restaurant sau un loc pentru masa si tot restul. Daca ma repet imi cer scuze, dar si eu vreau sa fie expo-ul si sa fie organizat bine...si tot restul...ma intelegeti, cred.O sa astept cuminte noi precizari si nu o sa mai repet intrebarile. Daca se poate, plz un topic cu masinile inscrise si pozele cu care s-a facut inscrierea, banuiesc ca nu e nimic secret... Va salut cu respect :D spor la lucru si multa bafta in continuare, si sa ne vedem cu bine peste aprox. o luna :D :)) |
L E G A L R A C I N G
Hai nu va mai dati cu parerea cum ar fi bine ce e bine de ce nu e asa si e asa, dr era mai bine asa. Organizatorul este suveran si face cum vrea urmarindu-si proprile interese. Daca un organizator are o strategie de lucru de ce nu o respectati. Sunteti mai destepti, mai buni la munca si faceti voi cum vreti. V-ar conveni sa vina cineva la voi acasa si sa inceapa sa va mute mobila dupa cum vrea p-l- lui? Eu ma bag peste tot si cred ca sunt mai ndreptatit sa fac asta deoarece acest fenomen automobilistic a crescut si datorita muncii noastre.Daca nu am fi facut curse in mod sustinut poate ca azi nu am fi vorbit de curse. Daca nu am fi facut curse poate 4tuning nu exista sau nu in forma asta. la un moment dat am inceput sa crestem reciproc. Eu personal am facut mult pentru curse, poate cel mai mult insa nu contest si meritul altor persoane. Am vrut sa facem ceva si am facut, un club, am promovat tuningul, racingul, competitia, am incurajat spiritul de competitie.Clubul nostru a prestat multe activitati nu a fost o mana moarta, ne-am luptat cu autoritatile, am castigat si mergem inainte. Va rog nu confundati initiativele private cu ceva ce vi se cuvine. Lucrati la mentalitate. Daca vreti ceva sau altceva nu aveti decat sa va puneti pe treaba dar nu-i bulversati pe cei ce vor sa miste ceva. Succes in actiunea de la prisma! |
Sebastian, nu te mai enerva si tu atata!!!
Au fost nishte simple propuneri ale celor care vor sa participe, Organizatori privesc lucrurile din punctul lor de vedere, participanti din al lor, fiecare vrea sa ii fie bine lui!!! |
Sebastian, multi iti sunt recunoscatori pt ceea ce ai facut tu in lumea curselor, asta nu inseamna ca trebuie sa ne arunci in nas de fiecare data! Nu m-am trezit si eu aiurea cu chef de \"a-mi da cu parerea\" pe seama muncii altora. La fel ca multi altii, imi doresc ca fenomenul asta sa ia amploare, ce e asa greu de inteles? Nu stiam ca s-a interzis dreptul la opinie, de ce sa tac atunci cand cred ca nu prin taxe mari sunt incurajati pasionatii? Acum vorbesc in numele celor care stau intr-un trening si o pereche de blugi ca si-au bagat toti banii in masini! Lor nu le-ar face placere sa-si expuna masina? De ce se da tot in \"boul care trage\"?
|
post doar pentru Vantaje Media:
nu e frumos adVantage Motorshow, nu este etic, dar in fine cum decideti voi, apropo, de OSIM, chiar daca saracii de la C&C, au inregistrat sintagma TUNING SHOW, ABSOLUT NIMENI NU VA OPRESTE SA MERGETI PE SINTAGMA - TUNNING SHOW- in tarile cu \"clima\" mai \"calda\", se foloseste, iar Sebastian degeaba zice ca unde-i lege nu-i tocmeala, exista intotdeauna posibilitatea de a o ocoli cu stima si respect! [/b] |
unde se pot inscrie participantii? 8)
|
Re:
Quote:
Lasa mai bine fa ceva ca din astia care fac cu gura sunt destui. Opinile voastre daca ar fi exprimate intr-o forma practica poate ar ajuta. Eu propus sa ascultati organizatorii si sa-i ajutati in sensul in care au gandit ei si nu sa-i bulversati. |
Completezi formularul de inscriere : https://www.4tuning.ro/tuningshow/inscriere.asp . Apoi dai \"Inscrie-ma!\" .
|
Re:
Quote:
Nu te supara ca te parafrazez insa ai o mentalitate gresita. De ce ar tine cineva cont de unii care si-au bagat toti banii intr-o masina? Evenimentul asta e o opera de binefacere sau o afacere. Nu confundati statul care are obligatii fata de voi cu initiativa privata. |
Stai linistit, nu fac din asta o tragedie! Numai ca preferam sa vad la expozitie masini pregatite din pasiune, nu din figuri! Daca facem ceva doar ca sa fim la moda, nu ajungem nicaieri. Nu inteleg de unde atata inversunare pe tine, preferam raspunsul unui organizator.
|
de ce ai sentimentul ca nu o sa vezi masini facute cu pasiune?
pt ca proprietarii nu au trening rupt? pe ei? putem sa ii rugam.... se rezolva... |
Trebuia tu sa faci misto, nu? N-am zis ca nu vor fi, n-ai inteles ideea in sine. Si daca o sa continuam asa, tot nu ajungem nicaieri. Mai bine ma abtin :lol:
|
Re:
Quote:
Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning