![]() |
Re: lumini bord golf 3
salut
se potriveste pe g3 si modificari trebuie facute dar nu f mari ai mai sus id si vb |
va rog un sfat ca e putin urgent...stie cineva cum se scaote panoul de control faza scurta la golf 3.....mai precis chestiile alea..de dat faza scurta si de intensitate lumini bord...thx anticipat
|
1 Attachment(s)
am si eu nevoie de un pic de ajutor,as dori sa ahizitonez casuri plasama de la FK acu am si eu o intrebare mai are cineva asa ceva pe masina g3,si intreb pt ca vreau sa stiu daca a avut probeleme cu el sau ceva de genu ms si sper a nu deranjez.
|
Quote:
Aaaa......o sa fie putin cam problematic cu acele, ca n-o sa le mai vezi, trebuie sa le vopsesti intr-o culoare mai stridenta sau sa le inlocuiesti de la un Golf 4/Cielo...etc si sa le pui led-uri. |
3 Attachment(s)
Vento...
|
Gulleratu: se scoate simplu.. dai capacul de pe margine jos (ala unde ai becurile de airbag si abs cred daca ai) si are 2 picioruse care trebuisc impinse inspre volan.
eu am avut modificat ceasurile de bord destul de simplu. ace de audi 80 (mai am un set pt cine vrea) leduri albastre si rosii la lumina! |
PRET PENTRU ACE
|
vreau si eu la ce pret???
|
Quote:
|
probleme lumini bord
|
daca ai fi citit p aici aflai fara sa intrebi dar cum poze nu sunt preferi sa intrebi, iti trb ori led cu rezistenta ori bec d 12v
|
2 becuri sunt. poti sa le dai jos si in locul becului sa lipesti led dar sa iei leduri cu 360 grade unghi de vizibilitate!
|
si unde se gasesc si care sunt mai bune?becurile sau ledurile?
|
ledurile nu se mai ard daca sunt puse cum trebuie.. dar 2 leduri de genul ala cred ca o sa te coste ceva. ;)
|
salz.. cn poate sa imi zica si mie exact.. cum se schimba culoarea la displayul ala afisajele din bord.. nu am vazut pe nicaieri o explicatie buna..
e vreun ghid ceva o poza ? sau cum se procedeaza ? ms |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning