Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Capri 2.0 V6 '79 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/3738-ford-capri-2-0-v6-79-a.html)

codrin44 14-09-05 19:05

le-am demontat bucata cu bucata,curatate cu diluant,apoi la polizor si after,date la galvanizat.juri ca-s noi.
referitor la stopuri,puteti sa muriti....de ras.n-am facut nici o branza,erau prea \"ireparabile\".
in skimb,am gasit metoda cromarii ptr. saraci: orice piesa metalica,in special aluminiul,daca o cureti de vopsea cu un \"smirghel\"? f. fin si apoi le dai la pâsla si pasta abraziva,capata exact aspectul cromului
preturi: pâsla-8RON
pasta abraziva-12RON,in cantitate ptr. un autobuz intreg.
metoda:pasla se monteaza pe un disc cu scai(tot din targ),discul pe flex,dai drumul la flex si ungi pasla cu pasta si apoi dai pe metal de-ti sar okii.
la urma se dau 2 straturi de lac auto ptr. protectie.
succes si rabdare!

aleks 15-09-05 07:39

super misto.
la pasla ies bine, am facut si eu un far din ala clasic, doar unul, ca numai ala era matuit :lol:

83SOF 18-09-05 03:42

in ce stadiu ai ajuns cu masina/motorul ? ce i-ai modificat pana la urma ?

codrin44 18-09-05 15:38

nu am modificat absolut nimic.
nu stiu sa maresc raza arborelui cotit,ax came racing ptr.2.0 nu este,sa-i marsc admisia si evacuarea nu am cum ptr. ca acele canale au forme neregulate,doar la compresie am umblat.
ma bate gandul sa-l duc la cota r3 dar nu aqm bani de un set nou.
la volanta nu umblu ca nu am cum sa o echilibrez ,etc,etc
singura modificare mai de soi e trecerea de pe carburatie pe injectie si aia nu am facut-o eu.
mecanicul a plecat din tara,timpul meu e in pioneze..... :( :( ,e rau de tot man,rau tare....

83SOF 19-09-05 06:06

mai, eu te-as sfatui sa nu faci lucrul asta, pentru ca daca te-ai dus la cota r3 nu vei castiga prea mult, si risti 2 lucruri : daca blocul a avut vreo problema din fabricatie, ai mai multe sanse sa se crape cand il forjezi, iar daca ai vreodata vreo problema cu vreun piston, nu mai ai la ce cota sa te urci. lasa-l la cota la care e acum, si uita-te dupa alte solutii.
Nu m-am gandit pana acum la asta, dar tu esti un candidat ideal pentru NOS, cu conditia sa nu ai motorul prea comprimat.
Chestia cu injectia e alegerea ta, eu sunt adeptul carburatoarelor, dar daca ai softul de tuning necesar poate iti va fi mai usor sa reglezi performantele.
Timpul e o problema mereu prezenta, si eu mi-am \"terminat\" masina cu 2 saptamani inainte sa plec, adica am terminat cat de cat lucrul la motor, ca ar trebui sa rezolv cu suspensia si cu directia, plus ca interiorul necesita si el niste munca. Bafta multa in continuare, tine-ne la curent cu ce se intampla, si poate in iarna cand ajung acasa ne vedem si la o bere si-ti vad si eu monstrul halitor de bani si timp :)

aleks 20-09-05 08:41

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11105
ai vazut asta? t int?

codrin44 20-09-05 22:48

merci,dar scaunele sunt ca ale mele si ...bune,iar bordul l-am facut aprox ca cel in cauza....doar ca e mult mai fain! :D :D
merci ptr. gest,oricum :lol:

aleks 21-09-05 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
merci,dar scaunele sunt ca ale mele si ...bune,iar bordul l-am facut aprox ca cel in cauza....doar ca e mult mai fain! :D :D
merci ptr. gest,oricum :lol:

cu placere vali :wink:

codrin44 21-09-05 21:22

2 Attachment(s)
cum f*t eu banii pe prostii.......dar e frumos!nu?
si original,nu folii din plastic(ma incurajez singur sa uit pretul) :?

aleks 22-09-05 10:56

e super misto, mie kiar imi place, si ai si tipul de masina potrivit pentru genul asta de buson de benzina

codrin44 24-09-05 18:32

2 Attachment(s)
nu stiu unde spuneam de o alta metoda de estetica ekivalenta cu cromarea.
cam asta e rezultatul(diferenta) cu 20 RON si 2 zile de munca(14 piese)

aleks 26-09-05 17:29

le-ai luat la pasla pe toate?

codrin44 26-09-05 17:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"

tot ce inseamna ornament. inca nu am terminat cu toate!

aleks 27-09-05 11:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"

tot ce inseamna ornament. inca nu am terminat cu toate!

eh, poate il termini pana la intalnirea crazy drivers de la bacau, sa mai avem un bacauan ( chiar ne-membru ) cu noi, cu o alta masina frumoasa

codrin44 06-10-05 12:52

1 Attachment(s)
cam astea-s scaunele fata.tre sa vad ce fac cu tetierele.

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning