![]() |
Re: Skelter's Designs
2 Attachment(s)
Ma gandeam sa-l tin secret dar nu mai are rost.
Am ramas in pana de idei. Nu stiu ce sa fac la bara fata. Inafara de asta e gata. Dupa ce termin bara (daca nu o las asa) Urmeaza reflexiile si luminile finale si cam asta ar fi si cu aratarea asta. Daca aveti vreo idee despe ce a-ti face la bara fata puteti posta. Fara SF-uri DTM-uri etc. Cat mai clean. :) |
pe mess nu sa observat ,fai drc spatele ala mai jos ,ca arata ca drc , iar ptr bara fata incearca asta,stii tu sa scoti modelu de bara din ce tiam dat . http://indianautosblog.com/wp-conten...-wrc-front.jpg ,crd ca ar da bine
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mda, si Volvo-ul meu.
Aveam planuri mai multe cu el dar nu am avut timp destul. |
2 Attachment(s)
2012 Mercedes-Benz S-Class Coupe SK65 AMG Daca tot s-a terminat votarea postez si eu masina. Problema celor de la mercedes a fost ca nu au facut coupe generatia S din 2012. Cam asa ar arata in ochii mei S-Class-ul Coupe. :) Am optat pentru o vopsea alba care eu cred ca se potriveste perfect pe aceasta masina dar in varianta mata. Am vrut sa fie in stilul VOSSEN. O sa vina si spatele in curand. Nu stiu exact cand, dar in curand. Anul asta sigur. :)) Eu nu mai zic nimic. Enjoy. |
Frumoasa ideea :D ca brush ai inceput bine,un sfat: muchiile sa fie ceva mai ascutite sa nu para blurry ;) Spor in continuare !
|
Quote:
Am vrut ca vopseaua sa fie mata. Daca te referi la muchia de sub maneru usii, asa e, acum cred ca ai dreaptate. Ideea e ca lumina vine din spate-laterala, nu stiu cum sa zic ''spaterala'' :)) si nu ar fi o mare diferenta de lumina. D'aia am facut asa. Dar da, cred ca trebuia mai ascutita. Nu-i bai, se repara repede. |
Quote:
|
ceva ce domnii e la Mercedes nu au incercat, sau daca au incercat nu au scos pe piata. O lucrare reusita!! Ce sa mai zic, felicitarile mele pt asa o capodopera!
|
Frumoasa ideea poate maine-poimaine auzim ca Mercedes va scoate un S coupe inspirat din asta ( om te faci :lol:).Cat despre executie pe langa ce a zis Lycan mi se pare ca luftul usii nu urmareste toate formele pe care le are usa:???:
|
Quote:
La ce te referi? |
1 Attachment(s)
Nu e foarte estetic ce am facut eu acolo dar sper ca iti dai seama la ce m-am referit:-)
|
Quote:
Te refereai la linia usii. Da, nu stiu cum mama dracu vad defecte tocmai dupa ce termin definitiv lucrarile. Bine ca se repara repede. |
Frumoasa ideea la Mercedes. Mi se pare mie sau ai marit farurile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning