![]() |
1 Attachment(s)
Inca o poza cu Galeria....
PEACE :peace: |
Cine stie de unde se poate lua tot meciu???
La inregistrat cineva???? |
Re:
Quote:
|
esti tare IASI sa mor io:) anywayz Forzza Steauaa pana la moarte ,au jucat la standarde maxime kiar dak au fost pe un teren execrabil da' important este ca au facut mii de romani fericitzi,bv baietzii tineti-o tot asha.
PS Mr.Nice motanu'/pisik este al/a tau/ta? |
Tinem cu echipa noastra
Si la bine si la greu, O iubire alb-albastra La Craiova e mereu. => Tin cu Universitatea Craiova SCOATETI CUTZITE, SCOATE`TI TOPOARE, SA CURGA SANGE DE stelist ! SI SA SE STIE, IN LUNG SI`N LAT, armata ultra ESTE DE _ _ _ _ _ ! ALE ALE, ALE ALE, steaua sa`ti dam la _ _ _ _ ! Oricum steaua a facut un meci spectaculos . Chit ca tin eu cu CRAIOVA totusi mi-a placut . Sper sa nu va suparati ! }{ |
lool faza aia de la mine a avut-o .....
oricum steaua a jucat superb ... si sa nu uitati o chestie al 12-lea jucator de a lu' Steaua a fost terenul datorita lui a iesit cum a iesit .... toata echipa a jucat superb .. Steaua a demonstrat ca joaca cel mai frumos fotbal din Romania ( inca odata ) ..... la victorie se poate spune ca toata echipa lucrat ..zenga nici un cuvant sunt sigur ca din vara nu o sa mai ramana la Steaua si imi va parea rau Opritza va pleca si cu Cristea si imi pare extrem de rau !!!!! khamotowski a fost spectator, dorinel brava tata era nasol daca pierdeam pe mana lui ca la 36 de ani joaca formidabil ...... cristea moldoveam de al nostru .. brava tata ....... nu am cuvinte imi pare foarte bine si ma simt mandru ca-s roman dupa acest meci .... pacat de jiji' becalli ca e un tzaran puturos si ca nu are nici un pic de diplomatie in el .... brava steaua, brava romania brava brava ...... la ratarea lui dorinel munteanu am aruncat mobilul de pamant .. golul lui boshtina a fost SUPERB !!!! nu mai am cuvinte ...... de aseara m-am hotarat la banchetul de a 12-a la costum imi iau camasa rosie si cravata albastra sau invers sau cravata ROSIE ALBASTRA !!!!!! FORTA STEAUA !!! |
buei... eu unul nu am decat cuvinte de lauda pentru steaua... am fost... sunt.. si voi fi stelist pana la moarte... oare.. se repeta cumva `86 ??? De`ar da Domnul... oricum... o echipa ca Valencia e destul de greu de invins.. dar uite ca am facut`o si pe asta... Fortza Steaua si ... du`ne macar pana in semifinale daca poti... SUCCES ros-albastrilor...
|
Steaua a facut un meci de nota 10...poate, poate ajunge in finala, nu se stie niciodata !! BRAVO STEAUA !!! :peace:
|
Ar fi tare sa se intalneasca cu Lucescu in finala
|
Re:
Quote:
|
sahtior donetsk
|
Re:
Quote:
Noi traim in mlastina asa sunt toate terenurile din tzara. Terenul a fost adevaratul rival al Valenciei. Daca ati observat jucatori mergeau in gol pe teren, trebuia sa faca 1,2 pasi apoi o luau bine de pe loc :evil:. Becali in loc sa cheltuiasca milioane de $ pentru jucatori smecherasi din toata tara care habar n-au ce inseamna sa ai tehnica, mai bine ar construi un sky roof stadionului. |
bravo lor !!!
eu zic ca au meritat victoria la felul cum au jucat. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning