Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Cel mai bun stand de club?! (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/37163-bun-stand-club.html)

micutzu_mrc 03-04-07 09:12

Re: Cel mai bun stand de club?!

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 830394)
-Asa e FairPlay....scor 0-0......asa am castigat toti si asa ar trebui sa fim toti....egali , diferiti doar la finisul celor 402 metri.

O vb spusa de un batran :)))........acum lasand gluma la o parte are perfecta dreptate.

zarisk 05-04-07 09:12

Cred ca fiecare stand a avut ceva special...la fiecare era cate o masina care sa iti sara in ochi...parerea mea!:D

ERY 05-04-07 10:05

Cel mai bun stand a fost cel in care se gasea mancare si sucuri....ala mi-a placut enorm...daca nu era acolo...sufeream foarteeeeee mult.

F_L_R 05-04-07 10:29

-Ai avut 2 obtiuni la acest stand!!!!! Unul in interior cu miros de gaze de esapament dar cu vedere la Bling_Blingurile de la MBM si unul in exterior adevarat cu aer curat dar cu vedere la ......parcare. Deci ErY ai din nou posibilitatea de a vota!!!!!

ERY 05-04-07 11:04

Il votez pe cel din interior pt ca avea scaune foarte aerodinamice iar fetzele de masa erau dotate cu kit turbo. Cel din exterior era un kitch...avea vopsea cameleon pe rulota...dar eleronul era din vitan. :D

B|shOp-VR6 05-04-07 11:47

Buni micii aia.. :d

Ernest 05-04-07 17:19

mie imi placea mai mult sandwichul ala cu snitel de pui :D :D :)))

GolfuletzS 05-04-07 18:50

bun bun :P ...... anu trecut... aveam MC`u acolo aproape... :D boierie....

F_L_R 06-04-07 01:24

-Si anul acesta la capitolul "papa" am avut MCurul.......sincer am mancat ceva .......dar cu mare tarsa.

naic 06-04-07 08:51

Cel mai bun stand de club?!

Parerea mea este ca pe primul loc e No Speed Limit si pe 2 ese MidnightRace. Stie cineva adresa la vr-un garaj de tuning din Bucuresti ? spuneti-mi si mie

isacfani 06-04-07 09:05

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 830544)
O vb spusa de un batran :)))........acum lasand gluma la o parte are perfecta dreptate.

sustin si eu aceste vorbe 100 % !

F_L_R 06-04-07 10:32

Quote:

Originally Posted by naic (Post 836657)
Parerea mea este ca pe primul loc e No Speed Limit si pe 2 ese MidnightRace. Stie cineva adresa la vr-un garaj de tuning din Bucuresti ? spuneti-mi si mie

-Hai sa lasam apaluzele si coronitele pt altadata , hai sa vedem si la ce se mai poate organiza acest an (faptic nu pe net).

DAFTEK 10-04-07 16:44

Eu unu nu stiu daca pot vota pentru un club sau altu, e decizie grea deoarece am dat multa atentie la masinile expuse si la FEMEILE pe ele, mai putin ma interesat restu... dar sint de-acord cu cineva mai sus, mancarea a fost un plus :idea:

Singura plingere pe care o am este faptul ca nu a votat publicul cum trebuia sa fia facut si cum se face in alte tari, sau macar un juriu care sa se duca la fiecare masina si sa culeaga informatii despre masina respectiva cu caietele in mina si liste de modificari. Sper ca asta se va lua in considerare pe viitor. Fara public, bani lor si opinia sa acest eveniment e = cu 0

In final felicit pe toti care au participat si sa aveti bafta la tot ce faceti pe viitor....

CZR 11-04-07 15:52

eu cred k toti au aratat c au avut d aratat
nu noi vom decide,ci vizitatorii kre n vor arata cu degetul p strada si vor zice...waw...asta-i ala d la tuning days
fiind la inceput d drum,incet incet s cern si cluburile si tunerii si racerii kre merg cu 200 la ora doar in masinile altora
felicitari 4 tuning

Leutzu_ 11-04-07 16:40

CZR-ule mai bine de atat nu se putea spune :D

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning