![]() |
Re: VAND BMW 320d
up......................
|
up................
|
up...........................
|
up........................
|
pretu ii enorm pentru masina asta....adusa de dincolo si inscrisa nu trece de 11000 cu toate imbunatatirile care le ai.E frumoasa dar prea scumpa
|
Quote:
|
Sa inteleg ca nu te intereseaza schimburi?
|
Miodrag se pare ca nu sti ce vb mane o masina ca aia mi am adus si eu e 10 mii neinscrisa ce are omu de vanzare daca nu mai mult, a mea este din dec 2000 si nu e aranjata ca a lui [tuning vorbesc] si m a dus cu tot 13 mii, nu mai spun ca mai bag ceva in ea akum sa fie ok pt drumurile noastre de tot ***u` [scuzati limbajul], in lokul tau nu as vinde-o e BMW pe viatza acum fiecare cu problemele lui, respect Brandex.
|
Quote:
|
daca tot m-am inshelat si merita banii si nush ce...atunci de ce nu se vinde de atata vreme...sa fim seriosi pe masina de imediat 8 ani de zile pretu asta?nu vreau sa te supar brandex poate nu ti de dat asa tare....dar daca ai nevoie de bani neaparat sau asa...lucreaza bine la pret...pentru ca nu o sa se vanda...cu respect
|
Quote:
Urmeaza portbagaj de carbon de CSL si capota tot de Carbon + embleme de carbon. Apoi va urma un 2 DIN. |
atunci cum va explicati ca nu pot sa vand un bmw 320 din 2000 la 10000 euro?
|
Quote:
|
de ceva vreme in romania piata masinilor este piata moarta...chiar nu se vinde nimic
|
nu are foarte multe dotari si nici multi km. masina mai mult a stat de cand e in tara. deci o masina foarte buna. dar nici macar nu m-a contactat nimeni pt mai multe detalii
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning