![]() |
Re: Fiat Seicento Tuning
Xact, e o masina super tare...si cum spune DYA si mai sus...suspensia asta este...este o masina mica si e rigid sasiul, nu ai ce ii cere... (de ex. ultimul opel corsa mie mi sa parut mult mai rigid si zdruncinator ) :)...ce sa iti spun, MULT MULT MULT SUCCES CU MASINUTA :) LA TUNING, LA CE DORESTI si sa ai grija de ea :D Daca te pot ajuta cu ceva sa nu eziti...Keep in touch
|
da e super masina am si eu un Fiat Seicento Tunat, daca te intereseaza, masina adusa din germania uitate la https://forum.4tuning.ro/showthread.p...13#post1187413
|
am citi si eu pe aici , umila mea parere e ca trebuie sa va informati inainte sa va balacariti , sporting nu inseamna lampi albe ......
|
ai pune bani pe afirmatia asta?
Off off...cum vin multi si isi dau cu parerea...knd defapt ei se balacaresc ;) ...pana in 2002 toate modelele de Seicento aveau lampile portocalii ;) (semnalizarea de langa far si cea de pe aripile fata ;) )...din 2002 au fost introduse lampile albe mai intai pe variantele Sporting ;) apoi pe toata gama... (Seicento cu motor de 0.9l are lampile portocalii, Seicento de 1.1l are lampile albe...) ;) (modelele before 2002-2003) ...asa poti diferentia foarte usor motorizarea ;) ...acum...tiam zis...umila mea parere e k multi nu ar trebui sa scrie posturi inutile doar k sa activeze pe forum... |
Quote:
|
probabil da fum la matizurile care livreaza pizza si chiar la daciile 1300 alea mai vechi, are 3 cilindri fiatzelul? bafta la tunat, sa ii pui covorase sport si huse sport + dividiuri filips la retrovizoare sa nu te ia radaru cand gonesti cu 70 in blana prin oras.:twisted:
|
Quote:
frate te cramponezi atat de semnalizarea alba , am punto sporting si nu are asa ceva , sporting inseamna cu totul altceva !!!! mai bine expuneti poze cu masina voastra , ce tuning aveti , idei , etc ....asa faci normal pe un forum , nu discutii duse la extrem pentru nimic .... |
Quote:
Hai noroc |
nu prea stiu ce poti sa faci la asa o masina...
|
Poti face km tot ce vrei :) www.seicentox.de ;) check it out...it's a seicento mania
|
Quote:
daca esti asa documentat expune ideea ta de tuning , cu date , cu tot ....sau ai senzatia ca m am bagat si eu in seama asa , tot cu fiat ma ocup si eu ....spre surprinderea ta !!!!!........ |
1 Attachment(s)
Nu sunt deloc surprins :)) spre surprinderea ta :))...miam dat seama k ai sau te ocupi de fiaturi...altfel nu aveai avantul asta...dar in fine...(am vazut lumea cum se cearta peste tot pe forumul asta...eu nu am de gand)
Ideea mea de tuning? O sa apara in curand la Tuning Show ;) Momentan am pus angel eyes pe Seicento ;) Antonio...dak imi arati tu o poza cu ink un seicento cu angel eyes DIN LUME...cauta pe web, rascoleste www.seicentox.de si ai sa vezi k nu ai sa gaseti, eu iti spun jos palaria...si asa k sa vezi k nu ma bag in seama fara dovezi atasez o poza (e doar farul, pe masa pus, ca in seara asta am facut inelele si tot, maine pun la loc farul pe masina) https://www.youtube.com/watch?v=JrQm6xKtdQA |
ola , nu era de demonstrat , eu am intrat sa vad ce e nou si am constatat ca toata lumea se cearta , nu e ca pe alte site uri de afara unde oamenii au respect si incearca sa se ajute , ideea mea asta era .......cu scuzele de rigoare , asa ....vis a vis de seicento al tau , pot spune si eu de punto al meu ....arata mi unul in romania identic cu al meu .....si acum inca nu am terminat ce vreau sa i fac .....oricum bafta la tunat ....si daca ai nevoie de ceva piese ....motorhome te ajuta ...
|
uite asa :D Acum imi place, esti deal casei ;) Si eu de ex am cont si pe fiatforum.com ;) unde oamenii se ajuta LA GREU!!! acum ma grabesc, vb. mai incolo
|
k:)................
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning