Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   Seicento Tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/37045-seicento-tuning.html)

morpheusmaster 01-12-07 09:14

Re: Fiat Seicento Tuning

Xact, e o masina super tare...si cum spune DYA si mai sus...suspensia asta este...este o masina mica si e rigid sasiul, nu ai ce ii cere... (de ex. ultimul opel corsa mie mi sa parut mult mai rigid si zdruncinator ) :)...ce sa iti spun, MULT MULT MULT SUCCES CU MASINUTA :) LA TUNING, LA CE DORESTI si sa ai grija de ea :D Daca te pot ajuta cu ceva sa nu eziti...Keep in touch

mike2203 01-12-07 12:37

da e super masina am si eu un Fiat Seicento Tunat, daca te intereseaza, masina adusa din germania uitate la https://forum.4tuning.ro/showthread.p...13#post1187413

antonio74 03-01-08 21:04

am citi si eu pe aici , umila mea parere e ca trebuie sa va informati inainte sa va balacariti , sporting nu inseamna lampi albe ......

morpheusmaster 03-01-08 21:18

ai pune bani pe afirmatia asta?

Off off...cum vin multi si isi dau cu parerea...knd defapt ei se balacaresc ;) ...pana in 2002 toate modelele de Seicento aveau lampile portocalii ;) (semnalizarea de langa far si cea de pe aripile fata ;) )...din 2002 au fost introduse lampile albe mai intai pe variantele Sporting ;) apoi pe toata gama... (Seicento cu motor de 0.9l are lampile portocalii, Seicento de 1.1l are lampile albe...) ;) (modelele before 2002-2003) ...asa poti diferentia foarte usor motorizarea ;) ...acum...tiam zis...umila mea parere e k multi nu ar trebui sa scrie posturi inutile doar k sa activeze pe forum...

sputnik 04-01-08 05:06

Quote:

Originally Posted by 29DYA (Post 1223929)
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos{oasa}
Pune cauciucuri pe 165/55 R13 70H si n`o sa mai ai probleme in curbe.
Suspensia da asa este, dar imi place te crezi in curse:P
Ce sa mai spun, este o masina fantastica. Itzi ofera o senzatzie super cand depasesti masini serioase, raman masca cand te vad ca treci cu buburuza pe langa ei.

...bafta...

si cam ce masini serioase depasesti cu motorul asta de 1.1?

a3ds 04-01-08 05:13

probabil da fum la matizurile care livreaza pizza si chiar la daciile 1300 alea mai vechi, are 3 cilindri fiatzelul? bafta la tunat, sa ii pui covorase sport si huse sport + dividiuri filips la retrovizoare sa nu te ia radaru cand gonesti cu 70 in blana prin oras.:twisted:

antonio74 07-01-08 08:42

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1273404)
Off off...cum vin multi si isi dau cu parerea...knd defapt ei se balacaresc ;) ...pana in 2002 toate modelele de Seicento aveau lampile portocalii ;) (semnalizarea de langa far si cea de pe aripile fata ;) )...din 2002 au fost introduse lampile albe mai intai pe variantele Sporting ;) apoi pe toata gama... (Seicento cu motor de 0.9l are lampile portocalii, Seicento de 1.1l are lampile albe...) ;) (modelele before 2002-2003) ...asa poti diferentia foarte usor motorizarea ;) ...acum...tiam zis...umila mea parere e k multi nu ar trebui sa scrie posturi inutile doar k sa activeze pe forum...

frate te cramponezi atat de semnalizarea alba , am punto sporting si nu are asa ceva , sporting inseamna cu totul altceva !!!!

mai bine expuneti poze cu masina voastra , ce tuning aveti , idei , etc ....asa faci normal pe un forum , nu discutii duse la extrem pentru nimic ....

morpheusmaster 07-01-08 20:03

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1279507)
frate te cramponezi atat de semnalizarea alba , am punto sporting si nu are asa ceva , sporting inseamna cu totul altceva !!!!

Bai frate da am spus eu k sporting inseamna semnale galbene =))? ba baiatu...citeste bine...si credema k is mai mult dekt bine documentat in subiectul Fiat Seicento si toate variantele sale...asa k...vb. ta in final ;) ...mai bine prezentam masinute dekt sa ne dam destepti ;) ...a mea e la semnatura pentru cine intereseaza

Hai noroc

no limits design 07-01-08 20:14

nu prea stiu ce poti sa faci la asa o masina...

morpheusmaster 07-01-08 20:25

Poti face km tot ce vrei :) www.seicentox.de ;) check it out...it's a seicento mania

antonio74 08-01-08 08:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1280679)
Bai frate da am spus eu k sporting inseamna semnale galbene =))? ba baiatu...citeste bine...si credema k is mai mult dekt bine documentat in subiectul Fiat Seicento si toate variantele sale...asa k...vb. ta in final ;) ...mai bine prezentam masinute dekt sa ne dam destepti ;) ...a mea e la semnatura pentru cine intereseaza

Hai noroc

daca esti asa documentat expune ideea ta de tuning , cu date , cu tot ....sau ai senzatia ca m am bagat si eu in seama asa , tot cu fiat ma ocup si eu ....spre surprinderea ta !!!!!........

morpheusmaster 09-01-08 20:14

1 Attachment(s)
Nu sunt deloc surprins :)) spre surprinderea ta :))...miam dat seama k ai sau te ocupi de fiaturi...altfel nu aveai avantul asta...dar in fine...(am vazut lumea cum se cearta peste tot pe forumul asta...eu nu am de gand)

Ideea mea de tuning? O sa apara in curand la Tuning Show ;) Momentan am pus angel eyes pe Seicento ;) Antonio...dak imi arati tu o poza cu ink un seicento cu angel eyes DIN LUME...cauta pe web, rascoleste www.seicentox.de si ai sa vezi k nu ai sa gaseti, eu iti spun jos palaria...si asa k sa vezi k nu ma bag in seama fara dovezi atasez o poza (e doar farul, pe masa pus, ca in seara asta am facut inelele si tot, maine pun la loc farul pe masina)

https://www.youtube.com/watch?v=JrQm6xKtdQA

antonio74 11-01-08 10:52

ola , nu era de demonstrat , eu am intrat sa vad ce e nou si am constatat ca toata lumea se cearta , nu e ca pe alte site uri de afara unde oamenii au respect si incearca sa se ajute , ideea mea asta era .......cu scuzele de rigoare , asa ....vis a vis de seicento al tau , pot spune si eu de punto al meu ....arata mi unul in romania identic cu al meu .....si acum inca nu am terminat ce vreau sa i fac .....oricum bafta la tunat ....si daca ai nevoie de ceva piese ....motorhome te ajuta ...

morpheusmaster 11-01-08 15:39

uite asa :D Acum imi place, esti deal casei ;) Si eu de ex am cont si pe fiatforum.com ;) unde oamenii se ajuta LA GREU!!! acum ma grabesc, vb. mai incolo

antonio74 12-01-08 08:39

k:)................

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning