Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Anonymous 01-11-03 20:43

1) Da, sunt fata :) Credeam ca e evident nu numai dupa nick ci si dupa ce subiect am deschis

2)Gina Pistol nici macar nu stie in ce masina s-a suit. Cat despre cum a condus... nu stiu pt ca n-am vazut. In orice caz, locul ei intr-o masina e pe bancheta din spate :lol:

Gabi 01-11-03 21:02

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
1) Da, sunt fata :) Credeam ca e evident nu numai dupa nick ci si dupa ce subiect am deschis

2)Gina Pistol nici macar nu stie in ce masina s-a suit. Cat despre cum a condus... nu stiu pt ca n-am vazut. In orice caz, locul ei intr-o masina e pe bancheta din spate :lol:

1) Daca faceam pariu cu tekno, il castigam :lol:

2) Gina Pistol n-a condus, a fost \"copiloata\" :lol: si din rezultatul lui Goerge, se pare ca si-a facut treaba destul de bine :) Cat despre banketa din spate... nu m-as supara daca-s avea-o 1data acolo :)

Numai bine Tyra :)

cecilia 01-11-03 21:05

nu sunr impotriva fetelor la curse, ba chiar le sustin si eu m-am implicat cum am putut... gabi poate sa confirme! dar tyra chiar nu ai dreptate ... absolut de loc

Gabi 02-11-03 11:59

Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
nu sunr impotriva fetelor la curse, ba chiar le sustin si eu m-am implicat cum am putut... gabi poate sa confirme! dar tyra chiar nu ai dreptate ... absolut de loc

cecilia: decat sa vad un figurant la volan, la startul unei liniute, mai bine o femeie care vrea sa invete :lol:

tekno 02-11-03 12:17

deah.... da gina pistol mie chiar mi s-a parut ca era decorativa doar in mashina... maiales cand ea in curba baga capu la cutie..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bene ca nu shi-a luat ursuletz de plush cu ea...
nu zic ca nu sunt femei bune (la volan) da gina chiar numa de bancheta din spat e buna... Grigorescu indiferent de copilot tot cam lafel de bine mergea...

cecilia 02-11-03 20:17

tekno daca nu shtii mai bine taci
exact asta trebuie sa faca un copilot!!!
vezi ca se fac nishte cursuri de pilotaj si copilotaj la craiova... te ashteptam

tekno 03-11-03 14:09

mkay... am vazut si eu ca, copilotzii stau cu capul in jos... aia pt ca dicteaza din roadbook :oops: :oops: :oops: ceilaltzi pilotzi nu stateacu chiar ca ea in mashina... daca tu zici ca asha e... my bad..
chiar mi-ar placea sa ajung pe la shcolile voastre de pilotaj shi copilotaj...

Gabi 03-11-03 17:48

Cecilia: scuza-mi intrebarea, dar unde se fac aceste cursuri? Si inca una: EU DE CE NU STIIIIIIIIIIIIIIIIU? :evil:

Tyra` 04-11-03 14:45

Cursuri de raliu se fac la o scoala care am inteles ca-i apartine lui Titi Aur (in afara Bucurestiului). Daca se pot inscrie si fete poate voi avea norocul sa urmez si eu cursurile.

Ma interesez si revin cu detalii.

tekno 04-11-03 16:28

de shc lu titi am auzit shi eu...
am auzit iar ca pe la brashov mai e ceva shc de pilotaj..

cecilia 04-11-03 21:09

exista cursuri de copilotaj si arbitraj la acr. eu si grig le-am terminat cu brio.... scoli de pilotaj sunt la sibiu, brasov, ploieshti si oneshti din cate shtiu eu

tekno 04-11-03 22:18

felicitari...v :)
poate ca intr-o buna zi o sa am shi eu norocu' sa termin o shcoala de genu'....

cecilia 04-11-03 22:43

succes si sa shtii ca nu e mare filozofie

Gabi 05-11-03 08:56

Cecilia: vreau si eu. Cat costa?

cecilia 05-11-03 21:17

e gratis.... cu nishte conditii
o sa itzi explic eu

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2026 4Tuning