![]() |
mult succes! sa ne tii la curent!
|
Dca o gasesti si spalata poate vedem mai mult .oricum e o combinatie ciudata ..............ca sa nu spunem mai mult ...
|
Re: masina tunarita in CJ ....
frate ce masina vrea sa fie aia ,k din fata da a solenza si din sapate a.........
nu stiu ce sa zic.oricum nasol |
tunning, tunning dar cu simt si gust ca altfel iti bati joc de masina...
sigur e de la tara baiatul |
acum frate fiecare face tuning dupa posibilitati felicitati ptr masina proprietarului eu zic ca decat standard mai bine asa
|
Cred Cai Cea Mai Hidoasa Masina Posibila !!!
Dar Ce E De Apreciat E Munca Proprietarului!! |
Doamne..... Clar ala cu jumate de solenza "E de la tara sau face naveta?".... iar cea galbena e super dar o cam strica masca inbinata in bara fata care nu prea se potriveste cu restul masini.... dar totusi e OK :D
|
masina a fost modificata cu mult inainte de a exista cataloagele de tuning pe la noi , sau chiar conceptul de masini modificate
cand a aparut pe strazi multa lume se intreba ce masina e .. masina oricum ascunde mai multe decat se vede in cele 2 poze ! ca nu e finalizata sau ca nu e la linie perfecta sau ca nu se compara cu gusturile unora sau cu o masina generatie noua modificata este cu totul altceva! nu va grabiti sa etichetati totul |
1 Attachment(s)
EDIT .. 5 minute RULE !
de pe alt topic -> |
asa arata mai demult, acuma arata umpic diferit spatele
masina ii de vreo 4-5 ani ...daca nu mai bine in halul asta la inceput ziceam ca-i ozn acuma...mi se pare ca-i masina normala ca m-am obisnuit cu ea |
najpa , kitsh total
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning