Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Extreme Winter 2005 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/3677-extreme-winter-2005-bucuresti.html)

Turbo110 23-02-05 00:15

=))

Eu sa mor daca am inteles ceva se mai face ceva sau nu !
buzz pe msgr florica daca ai id al meu este feghea_turbo }{

SpeedeR 23-02-05 00:20

pana la urma cine e in masura sa zica daca mai o sa fie ceva in pta constitutiei?

zetemte 23-02-05 01:18

Sper ca maine o sa ajung si eu. Eram plecat ... Ma intorc maine in Ro.

Gratzian 23-02-05 01:35

asta spuneam si eu
se pare ca nimeni nu e in masura sa spuna ceva... nu numai noua, pe 4 tuning... in general...
s-a anuntat show auto...
apoi, s-a anuntat ca se suspenda...

asa ca oficial, nu se mai face nimic cu masini... dupa ce a anuntat maestrul de ceremonii al evenimentului

am si spus, nu?
snow nu e, ca nu e zapada, asa ca nici vorba de eveniment winter

cu masini, OFICIAL, NU MAI E NIMIC

ASA CA MERGETI SA FACETI POZE LA CASA POPORULUI...
VA ANUNTAM DACA SE SCHIMBA CEVA

MC Mate 23-02-05 10:47

Zapada va veni vineri sau sambata, cu camioane de la munte, pentru ca nu le merg tunurile sau ceva de genu :)))).Asta stiu din 2 surse sigure.

shadow 23-02-05 10:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Zapada va veni vineri sau sambata, cu camioane de la munte, pentru ca nu le merg tunurile sau ceva de genu :)))).

LOOOL!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

bogdan 23-02-05 11:26

iar va aruncati cu capul inainte va agitati ca vrabiile in tarana,de rahatul ala de vizitator sau spectator nici nu are rost sa comentez dar si-a facut user nou parca.
terminati frate cu prostiile ca nu vine nimeni sa fure gloria nimanui!
Midnight Racers nu vine acolo sa se sparga in figuri ci vine acolo pentru ca asa am hotarat noi membrii sa vanim doar sambata si nu sa va luam voua laurii ,despre ce competitie vorbiti voi aici?!?! cine organizeaza competitii auto?!?!

EvLSant0S 23-02-05 11:55

Mai baieti :( ce naiba bagati toti .... in seama ? :(

nu ar trebuii sa va pese de ce zice \"gigi sticla\" pe forum ... :(

sunt pusi sau o fac numai ca sa \"existe\" continua cearta intre .. :(

Germania daca vrea sa distruga America si Rusia , se bate cu una , sa zicem ca o rupe in 2 , dupa care se duce-n Rusia sa-i omoare pe aia ? NU

n-are nici o sansa

Face cumva ca cele 2 sa se distruga intre ele.... ;) dupa care rupe ce a mai ramas...

(era doar o comparatie) :?

aleks 23-02-05 12:51

se va face ceva sambata? oficial sau neoficial. am de mers 600 de km dus intors si nu as veni daca nu e sigura treaba. cine are vre-un raspus sa ma lumineze si pe mine :lol:

Lucian 23-02-05 15:23

So. Vad ca lumea imi cere mie explicatii. Ok. Nu sunt organizator si nu am facut altceva decat sa transmit ce aflam de la organizator. MR vine sambata la ora 14.00 in urma discutiilor si acordului organizatorilor. Nu intram in nici un concurs. Daca se tin sau nu evenimente ... intrebati organizatorii. Daca se considera eveniment prezentarea clubului MR atunci sambata sunt evenimente. Daca nu se considera eveniment atunci ... intrebati organizatorii daca sunt. Si nu mai sariti pe MR aiurea . Eu nu acuz pe nimeni ca se da organizator , cu colaborari cu Antena 1 ... clar ?!

SEBASTIAN 23-02-05 16:18

LEGAL RACING

Sa inteleg ca o anumita teorie se confirma?

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=

bogdan 23-02-05 16:33

care e teoria?

Gratzian 23-02-05 16:38

e posibil sa nu fi fost eu foarte explicit?
tocmai postul tau, care pomeneste de multe ori de organizatori, de fapt re-sugereaza ca din cauza prostului management al informatiilor si al evenimentului din partea lor, s-a ajuns iar la o tensiune generata artificial, care dauneaza imaginii tuturor...

organizatorul a anuntat \"concurs\"
etc, etc...
nu mai repet, ca sa nu mai repet aceleasi informatii lipsite de subsatanta in legatura cu latura auto si de concursurile \"anuntate\"...

pana la urma, nu stie nimeni nimic, vad, despre un event \"in plina desfasurare\"

Lucian 23-02-05 16:51

Si unde e vina MR aici ? Eu asta nu pricep . Faptul ca noi am hotarat ca e mai bine pt noi sa venim sambata ? Va rog ... e pueril. Nu intram in concurs , doar ne prezentam , ne strangem , facem poze. Care e problema. Unde pui ca noi venim la ora 14.00 . Deci seara va sta la dispozitie.

shadow 23-02-05 17:03

Cred ca toata lumea vrea sa stie urmatorul lucru: va mai participa vreo masina de la orice club (exceptand prezentarea MR de sambata) in orice fel de concurs(drift, cerculete, tuning show) zilele astea???

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning