Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   4tuning, copii si TuningDAYS - cel mai frumos premiu (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/36741-4tuning-copii-tuningdays-frumos-premiu.html)

draculas 05-04-07 10:08

Re: 4tuning, copii si TuningDAYS - cel mai frumos premiu

Gratiane foarte frumos din partea ta , felicitari

dan_ursu 18-05-07 11:17

foarte frumos din partea ta te admir ca faci un lucru asa de frumos a sa contribui si eu :D

MKE 21-05-07 20:25

Vazand ca baietzii de la 4tuning nu-si gasesc timp sa se ocupe, am fost la birou si am luat de la ei suma echivalenta de care stiam tinand cont ca eu am vandut practic la fata locului .
Acum cateva zile , am transformat banii in alimente, zeci de baxuri de biscuiti , dulciuri de toate felurile, cateva baxuri de lapte pt sugari, 150 de seringi de unica folosinta, caditze, galetzi si alte lucruri pe care ne-am gandit noi ca le-ar fi de folos.
Toate acestea impreuna cu cateva baxuri de lucruri pe care le-au adunat Gratian, Zoliat, noi si inca cativa prieteni, am umplut 2 masini si le-am dus copiilor
Din multele locuri posibile am ales Centrul de plasament din curtea institutului Victor Babes, asta deorece eu locuiest f aproape si stiam locurile.
Acolo sunt orfani, incepand de la sugari pana la 17-18 si in plus sunt bolnavi de SIDA.

D R A 21-05-07 23:07

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 912730)
Vazand ca baietzii de la 4tuning nu-si gasesc timp sa se ocupe, am fost la birou si am luat de la ei suma echivalenta de care stiam tinand cont ca eu am vandut practic la fata locului .
Acum cateva zile , am transformat banii in alimente, zeci de baxuri de biscuiti , dulciuri de toate felurile, cateva baxuri de lapte pt sugari, 150 de seringi de unica folosinta, caditze, galetzi si alte lucruri pe care ne-am gandit noi ca le-ar fi de folos.
Toate acestea impreuna cu cateva baxuri de lucruri pe care le-au adunat Gratian, Zoliat, noi si inca cativa prieteni, am umplut 2 masini si le-am dus copiilor
Din multele locuri posibile am ales Centrul de plasament din curtea institutului Victor Babes, asta deorece eu locuiest f aproape si stiam locurile.
Acolo sunt orfani, incepand de la sugari pana la 17-18 si in plus sunt bolnavi de SIDA.

Felicitari !!!. Inca o data de apreciat gestul .
Un tricou , un bilet , un stiker inseamna o paine sau o seringa amarata care le poate salva viata celor batuti de soarta .

Slim29 28-05-07 23:22

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 912730)

ft frumos din partea voastra .. bafta

Bughilas 24-06-07 23:16

mai dragilor unde pot gasi si eu asemenea chestii?sunt din Sibiu si pana acuma nu am vazut decat o singura masina cu un autocolant pe luneta.....merci

MKE 26-06-07 00:20

ori vii la unul din show-rile organizate de 4tuning si gasesti acolo tot felu' de articole promotionale... , ori cumperi revista 4TuningRO nr. 6 pe care inca (din cate stiu eu) o mai gasesti in benzinarii si gasesti in ea stikerul .. ;)

yany 22-03-08 21:34

un gest frumos din partea 4tuning ..

Bogdan_ozzy 22-03-08 23:05

Scuze YanY .. ,dar aici nu s-a mai postat din data de : 25-06-07, 23:20 ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning