![]() |
Re: neoane sub dacie!!!! help
Te pot ajuta eu, 2.800.000 lei setul complet cu tot ce trebuie cabluri, cleme, suruburi, tot....; am pe rosu si albastru. Si montajul vreo 50 RON. Da-mi un mesaj privat si vorbim, sau baga id-ul meu de mess : tymoo1987. nu mai pun link la anuntul meu ca iar imi suspenda contul ca imi fac reclama.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:-)Ale mele
|
YNP - la cat te a ajuns toata investitia ?
|
Pai...neoanele au costat 3 milioane, si montajul la un service m-a costat 1 milion, plus spaga tipului 300 de mii...dar ai dezavantaje, nu mai poti sa urci pe trotuar, atentie mare la gropi...lista continua
|
Re: Neoane sub Dacie!!!! help
Eu unu am o supernova si am si eu un set de 4neoane dar nu am avut niciodata pb cu bordurile si cu dinastea...am urcat si borduri f mari...am mers cu viteza si pe pietricele dinalea mici si nu s-au spart...conteaza mult garda la sol...una ii sa ai o supernova si alta e sa ai un golf 4 sau mai stiu eu ce!oricum trebuie sa ai grija de ele indiferent de masina
|
Si politia cand va opreste ce va zice ?
|
Quote:
|
Quote:
|
eram prin cj in trafic si de doua ori a trecut politia pe langa mine...nu m-a oprit niciodata...dar deobicei knd ii vad le stang sa nu am probleme...daca nu se rezolva cu o bere:P
|
Quote:
le poti pune singur fratie!!!!!!!! nu e mare inginerie gasesti si sh...da" ce e nou,e nou si la $ km tot akolo ajungi bafta ....si dai lumina sufleteasca daciutei!!!!:)) Quote: Originally Posted by Villy ATS View Post mah ...nuj nu sor mai purta dar nu poti nega k nu arata frumos..noaptea nijte neoane albastre .... albastre...albastre...e frumoasa kuloarea!!!!...da daciuta ta e rosie...si o kam dai in sorkova p urma asorteaz-o si u!!!daciutza mea(ELODIA)e un cn3..bleo azur,un albastru inkis...si am asortat-o la tot volan albastru q negru huse la bari de ledurii sub ea tot albastre si e betot ...stiu k sunt kam de fata 1 pik...rosu,da o sa arate bine garantez!!!!!!!!!111 hai baga mare!!!!!!!1 numai bine...sa vedem aku ce o sa iti iasa hai sporeanu!!!!!!!!!) |
Am fost nevoit sa imi cumpar alt set pt k cel care l-am avut sa ars .. setul de acuma ma costat 2mil si se monteaza ff usor dar la mine a fost o prob k a trebuit sa dau amandoua spoilarele jos sa le pot prinde in rest e usor, e mai greu sa intinzi firele si sa le ascunzi .. eu sunt multumit de ele si de pretul de a fost.
https://img79.imageshack.us/img79/146/qwnp3.th.jpg era .. (under construction!) |
Super lumineaza neoanele...sunt cu led-uri nu?foarte ieftin le-ai luat...sa ai noroc de ele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning