![]() |
Re: Care e cea mai tare masina din Tulcea?
in fine..........
|
Am stat vre-o 6 ani....offf ce vremuri!Gyo ce dreq mai zici,vezi ca ai PM!!!
|
Reamintesc tuturor ca optiunile unui moderator, sunt putin mai deschise decat cele a unui user normal.... don't piss me off;) Sper ca acest post sa fie receptat de acele persoane carora a fost destinat! Sunteti penibili, iar unii, au anumite impresii si figuri fata de oameni care chiar au habar despre tuning. In adevaratul sens al cuvantului.....
|
Acum te mai superi si tu!!!Ai venit?Ai adus ce ti-ai propus? :)
|
Quote:
|
am vazut discutiile voastre pe forum si mi se par foarte interesante , in schimb consider ca voi credeti ca masina cea mai rapida este masina care are forma sport si alte elemente de tuning exterior.
Din punctul meu de vedere 645-ul de care vorbiti este o masina de serie nu chiar atat de nervoasa... Eu stau mai mult prin Bucuresti acum dar va spun ca mi ar face placere sa ma dau cu 645 ul si poate veti ramane uimiti de ce poate face o masina masiva de teren pe care nu prea dai doi bani in privinta vitezei si acceleratiei. pentru detalii puteti vedea la rubrica bazar in tulcea chevrolet silverado ls. Apropo e de vanzare. Pentru detalii mai concrete accesati youtube-ul si cautati curse cu modelul masinii. oricum ma bucur ca in sfarsit si in Tulcea a inceput sa se discute despre curse si masini. cya |
Quote:
Sa aduci pe aici masina....este un evo prin oras care vrea sa se joace:-):-) |
Pfff cand ai spus masina de teren deja ma gandeam la forester 2.5 turbo...:D M-am inselat. Sunt tare curios sa vad ce face si "camionul tau" :-P
|
Quote:
|
parerea mea personala e ca ...cea mai tare e un evo galben ...evident ...maus...e vb de masina ta ! ...asta acum e vb doar de moment...nu se stie cine mai apare de dupa boscheti :-?? dar nu prea cred ca o sa mai apara careva , care sa stie ce sa faca cu acea masina...
|
Quote:
|
Toti stau blat ca-i cald afara:))))))))))
|
altii stau BLAT..si cand se intorc spun "ce frumos a fost AFARA" :))) afara din tara..vacante chipurile :)))
|
hai sa mai lasam evo ala galben ca sa nu i se suie la capul proaspat vopsit al lui maus.
|
Nu stiu de ce am impresia ca R8 argintiu e mai tare decat EVO 9 galben...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning