![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Aici ce se poate castiga adik ceva piese sau accesori?
|
cam pe la ce ora v-a incepe burn `u ca sa stiu si eu pe la ce ora sa pun ceasu sa sune :). a si unde se va tine ? in spatele supermarketului?
|
Da in spate.In jur de ora 13:00
|
in sfarsit mi-am rezolvat problemele o sa fiu acolo abea astept :D
|
Cum e cu inscrierea??? E46-le meu abia asteapta sa se joace. ne putem inscrie pe loc??
|
s-a anuntat ploaie la "vremea probabila" :(. sa speram ca va fi "probabila" si nu "exacta", ca nu mai vedem nici un pic de fum...
|
stai linistit ca au mai fost burnuri facute si pe ploaiei...vezi filme cu "brigada ursuletilor" oricum sper sa fie frumos si sa se tina si daca ploua....ati luat in calcul si asta?
|
Abia astept.....o sa fie super show.
|
IMPORTANT!!!
Este extrem de important ca masinile inscrise sa fie pilotate de soferi consacrati sau macar cu bune referinte. Doar in asa fel se pot evita accidentele si momentele neplacute. Pare o joaca si simplu de facut, dar nu e chiar asa iar responsabilitatea este destul de mare in aceasta privinta. Am sa ma opun inscrierilor celor ce nu prezinta garantie. Va suparati sau nu dar nimeni nu-si mai permite accidente. Eu nu sunt organizator ma bazez pe ce face NSL si Anonimus dar consider ca important punctul meu de vedere. |
-Dimineata cand lista va fi gata eu , Rusu (Anonymous) si Sebastian ( Legal Racing) vom avea o discutie finala despre participanti.
-ATENTIE : ULTIMA ORA , NU va bazati pe cei de la Auto Soft ......Nu vor veni sa incalte si sa descalte masinile......au invocat ca nu pot cara compresorul. I i intelegem si le multumim pentru sprijinul acordat cu gumele sh. |
-D DAY..........adica "ziua cea mai lunga".......incepe. Bafta tuturor si nu uitati SHOW-ul........incepand de la ora 13:00 , se dezlantuie IADUL la Metro Otopeni.
|
super tare!!! succes la organizare! :D
|
Hell on Earth coaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeee
|
Filme aveti ? Ca eu azi nu am putut sa ajung la Bucuresti:(
Maine mai faceti ceva ? |
nici eu nu am putut ajunge...filme cineva?
sigur a facut vreunu daca fac rost de ceva ..postez si eu aici:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning