![]() |
Re: Echipa de sprijin
da poti lua metrou pana la victoriei... si ai de mers o singura statie pana la victorieu de la gara... si poti merge si cu linia speciala 738... si iei cartela din statie
|
Quote:
|
Baieti anul asta am reusit sa facem ce trebuie pana la capat....chiar daca am mai avut si suparari...:)
|
de laudat cei de la virtual...
le-am dat tuturor care au venit dintre participanti legitimatii dupa lista de concurenti, celor care au ajutat la panou revista, tricou, iar lui grigo si most wanted, o mica bonificatie pentru ca au ramas si au ajutat pana in ultima clipa si la strangerea lucrarilor... intrebare: pe diplome ce vreti sa scrie? userul sau numele? toata lumea va primi si diploma de participare... e trei noaptea, suntem rupti, maine de dimineata avem peste 10 ore de filmare, si sper ca seara reusim sa punem lista cu premii si premianti, juriul, criterii, comentarii in plus, unul din membrii juriului a venit cu niste propuneri super catre comunitatea de virtual din Romania... cat de curand detalii |
Quote:
|
eu cat am stat pe acolo nu a fost nici unu din organizatori, asa ca am luat teapa ca nu am primit nik :(, n-am putut sta decat o zi, da macar am dat o mana de ajutor si eu pe acolo
|
mai baieti...nu este frumos sa va plangeti dupa lucruri moka...ati ajutat si gata...nu mai aruncati cu vorbe gen am luat teapa sau ''am plecat de fraier fara revista si tricou'' pentru ca in primul rand ar fi trebuit sa va duceti acolo nu pt bani/tricouri/reviste ci pentru a ajuta fenomenul TUNING IN ROMANIA...acu...va las pe voi sa intelegeti ce vreti!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pun cateva poze din timpul lucrului...
|
abia ne-am intors, e unu noaptea, suntem rupti, dar macar am reusit si termina de evacuat pe toata lumea, si facut putina ordine...
se face cam o saptamana de cand stam in picioare... eu am inteles cand din cauza lucrului ati mai intarziat un pic... ar fi omeneste corect sa ma intelegeti si voi... cat despre echipa de sprijin, cei care au ajuns pe langa noi, am incercat sa fim cat se poate de ok... ne revenim putin, dormim si revenim cu amanunte.... |
Se intelege oboseala... eu am vazut cum toata lumea tragea de 2 oameni si vroiau imposibilul... cum sa te poti imparti peste tot.... eu pot sa zic ca nu am muncit nici macar pe un sfert cat cei de la organizare si am fost rupt... deabea de 2 zile incerc sa dorm si eu mai bine si inca se mai resimte si la mine oboseala... a fost o saptamana ff grea pt. cei de la organizare si nu numai...
multa lume a alergat... prea putin timp de stat locului... ce pot sa zic bravo pt. ca ati putut rezista... este ceva ce impinge limitele umane si fizic si psihic... Bravo! |
Quote:
si dinc ate stiu eu tu ai stat si teai uitat .. ca zicea cineva mai sus ceva ca ne plangem ..mai noi nu ne plangem ..neai auzit pe noi ...Most_Wanted GRIGO ruver si peter sa ne plangem ....doar noi am ajutat...noi neam ocupat ...si mia fgacut mare placere ..;) si as mai faceao ... |
SUPAPA JR ...gresesti ce spui tuh acolo ...sa plans import skilz ....care nici nu a ajutat .,,..nu enam plans noi ....deci te rog fumos ....ma simt jignit ....noi neam facut treaba .....si nu ne-am plans ....aratami tu mie unde ne plagem ..lasal pe IMPORT skilz...ca sufera ...el vrea totu moca ....e un copil care ncii nu gandeste ...deci repet ..NU NEAM PLANS noi si ca sa repet si numele nostru ....eu peter GRIGO si ruver am fost echipa de sprijin la panou ...si a mai fost si gabi acolo ....deci .....
|
mii de scuze ..am uitat sa zic si TOPART a fost acolo care a facut ff multe acolo .....am uitat sa zic soryy
|
TopArt s-a implicat foarte mult ! daca nu ar fi fost trase restul lucrariilor...de 4t...el se oferea sa le traga el...pe bani lui !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning