Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

boss_barosanu 27-04-07 11:52

Re: tot eu dar cu alta dacie :P

cif ce rol are mocheta aia alba. ca am si eu in masina si eu zic ca am puso degeaba

lord_hades 27-04-07 12:56

pozele cu spoilerul fata finisat pe cand ?:blink:

VioLo69 27-04-07 13:57

Ce pot zice..........astept finalul.Oricum felicitari pt timpul acordat atat masinii cat si noua forumistilor.....ce cred eu ca nu prea da bine este consola de pe mijloc....de sub bord pana intre scaune...incearca ceva care sa continue bordul pana intre scaune si o sa vezi ca da mai bine.....8) eu am pus pe masinuta mea parti di bord de mazda cu tot cu consolele care coboara pana intre scaune si credema ca vin bine......e drept ca e de lucru la modificari si taieturi dar vei fi multumit de cum va iesi.....schimba toata otmosfera din masina...nu mai seamana cu dacia:-) mai e de lucru si pe la pedale ...(daca vrei sa le strambi dale jos inainte sa nu patesti ca mine.....de lene le-am rupt de 2 ori)un alt avantaj pt consolele astea este ca iti ridica mp3 la un nivel mai accesibil iar daca il ai taiat 10-13 cm vine exact in fata scimbatorului fara sa lovesti in ele....astept poze cu interiorul bafta si incodata multumiri pt pozele afisate..

P.S cum ai facut cu manerele ale ca inca nu pot sa imi dau seama
P.S.S ai de gand sa o izolezi cumva?

r3sp3c7 27-04-07 21:15

am ceva probleme cu camera foto shi nu pot scoate pozele .....deci sry ..dar mai intarzie :(( daca ii amabil cineva din oradea sa se ofere sa imi faca 2-3 poze :D
boss barossanu.....mocheta aia alba....am vazut shi eu la cineva shi mi-o placut contrastul...dar binentzeles el avea dacie alb boreal....shi mergea bine....oricum eu o sa pun pe jos un burete de 1 cm shi vreo 2 straturi de file din aia ...shi dupa aia mocheta....ca mai reduce din zgomot:D

r3sp3c7 27-04-07 21:19

2 Attachment(s)
m-am apucat de fetzele de ushi....pana acuma asa arata....

r3sp3c7 27-04-07 21:22

Quote:

Originally Posted by VioLo69 (Post 873838)
Ce pot zice..........astept finalul.Oricum felicitari pt timpul acordat atat masinii cat si noua forumistilor.....ce cred eu ca nu prea da bine este consola de pe mijloc....de sub bord pana intre scaune...incearca ceva care sa continue bordul pana intre scaune si o sa vezi ca da mai bine.....8) eu am pus pe masinuta mea parti di bord de mazda cu tot cu consolele care coboara pana intre scaune si credema ca vin bine......e drept ca e de lucru la modificari si taieturi dar vei fi multumit de cum va iesi.....schimba toata otmosfera din masina...nu mai seamana cu dacia:-) mai e de lucru si pe la pedale ...(daca vrei sa le strambi dale jos inainte sa nu patesti ca mine.....de lene le-am rupt de 2 ori)un alt avantaj pt consolele astea este ca iti ridica mp3 la un nivel mai accesibil iar daca il ai taiat 10-13 cm vine exact in fata scimbatorului fara sa lovesti in ele....astept poze cu interiorul bafta si incodata multumiri pt pozele afisate..

P.S cum ai facut cu manerele ale ca inca nu pot sa imi dau seama
P.S.S ai de gand sa o izolezi cumva?

1-daca te rog potzi sa pui nishte poze sa vada shi ochiul meu cum o iesit
2-manerele o fost decupate cu flexul ...shi o fost sudata tabla pe dedesupt ;)
3-shi binentzeles mashina o sa vina data toata cu terosol (pod pedalier....portbagaj...motor....aripi interioare....sub mashina :D

r3sp3c7 27-04-07 21:38

5 Attachment(s)
am reushit sa descark pozele...se pare ca portul USB al meu este distrus...deci pozele

B-11-AYG 27-04-07 21:52

sa mai pui poze cu fetele de usi k sunt tare interesante.... succes..

dan_ursu 27-04-07 21:56

poti sa iti pui bord de bmw ursulet ca se potriveste perfect ;)

r3sp3c7 27-04-07 22:02

da de bara e parere avezti????
:D
mie sincer imi place :D
in curand o sa ma apuc de spoiler spate :D

B-11-AYG 27-04-07 22:09

bordu sa fie pana in 89.. e frumoasa si bara dar sa nu uiti sa pui poze cu fetele de usi cu etapele pe care le parcurgi...

r3sp3c7 27-04-07 22:28

ok va tzin la curent (220 ca , curent trifazic nu am :D)
in curand noi poze :D
tre sa concep pe foaie un model de spoiler spate :-? shi nu imi vine nici o idee :D

B_12_JOY 27-04-07 23:39

sincer sa fiu . . . . credca mai bine modificai un spoiler dinala patratos din 3 bucati . . . . arata bine si asta dar nu pe masina asta

ro.maniak 28-04-07 00:21

Pe un iliescu ar fi aratat bine bara aia, acum asta e asa ramane, eventual fai o masca fata din fibra cu ploape cum ai incercat prima oara dar ceva subtire si cu o gura de aerisire pe mijloc ceva in ton cu bara ca sa ii dai o linie acceptabila. Cat despre bord mam plictisit sa repet BORD DE PAPUC DIESEL !!!!!!!

quze 28-04-07 00:33

Incredibil ce oameni traiesc in 2007 ! Daca o reconditionai si o faceai cum era originala arata de 12355 de ori mai bine ca porcaria asta ...

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning