![]() |
Loganul tot logan ramane!!!! Sunt curios cu cat au fost platiti cei de la AM k sa mai pupe putzin in fund loganu si sa ii faca reclama?
|
clio 100% i-a loganu in 4oom , e mult mai mica si la demaraj o i-a sigur pe logan care abia se misca :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
AVERTISMENT!!! AI GRIJA LA LIMBAJ!!!!!!!!!!!! RoSonic |
Nu ca as fi posesor de Logan, dar un Clio costa cu 1500-2000 E mai mult la aceeasi echipare, acelasi motor. Avantajul Clio este ca poti sa optezi si pentru motor diesel. In rest finisajele sunt la fel (Clio e facut de turci, Loganul de romani, deci \"same shit\"). Loganul are un avantaj din punct de vedere al spatiului interior. Iar la performante Loganul bate Clio, testat pe pielea mea.
Aleg Logan. |
Logan Ambition - 8.450 EURO
Symbol Fidji 1.4 16v - 9.850 EURO Deci e cu 1.400 EURO mai scump la performante superioare.De unde 1.500-2.000 ? La performante Loganul nu cred ca bate Clio.Nu stiu ce cutie de viteze are Symbol,insa bicorpul e mai rapid. Pe 0-1000m,Logan 1.4 scoate 34,9s,iar Clio 1.2 16v (75 CP) 34,5s. Tot pe 0-1000m,Logan 1.6 scoate 33,5s,iar Clio 1.4 16v (98 CP) 32,3. Datele sunt pentru Renault Logan,dar nu cred ca difera fata de cele pentru Dacia (0-100km/h e la fel).Datele pentru Clio sunt pentru bicorp,nu am gasit pentru Symbol. |
Re:
Quote:
Iar despre preturi iti recomand sa te mai uiti o data. Ia in calcul variantele de baza. Clio Symbol Authentique 1,4 8V (75 CP) Pret cu toate taxele (dotare standard) 8.482 Euro http://www.renault.ro/ro/autovehicul...siuni.php?v=12 Ambiance 1.4 MPI 5980 Euro http://www.dacia.ro/tarife_logan.html |
Pai daca vrea vre-un posesor de Logan 1.6 din Bucuresti,ii stau la dispozitie sa testam pe viu datele oficiale (eu am Clio 1.4).
Bicorpul e mai greu decat Symbolul,insa are cutie de viteze etajata mai bine.La faza cu \"caroserie mai sport\" nici nu merita sa ma obosesc sa-ti raspund... Diferentele sunt destul de mari.Sa presupunem ca dupa kilometrul ala viteza e cam de 160 km/h,adica 45 ms/.1,2s inseamna deci 54m,suficient as zice. Toate modelele Renault au discounturi fata de pretul de pe site. www.serus.ro/oferta pentru preturile reale. |
si eu merg pe clio....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
intr-adevar sunt diferente de cateva zeci de kg, dar nu este mai usor symbol-ul decat bicorpul. |
aleg logan ... imi place mai mult dekt clio .. de la clio doar varianta sport imi place
|
Pe site-ul www.renault.ro,Clio Extreme 1.4 - 1075 kg,Symbol Fidji 1.4 16v - 1055 kg.In talonul meu (Clio Extreme 1.4) scrie totusi 1040 kg la \"masa proprie\",asa ca e cel putin ciudat felul in care publica ei datele.
|
Eu as alege un Renault Clio.Loganul nu mi se pare extraordinar.
|
In talon la Symbol din 2001, 1.4 16v scrie: 1010 kg.
Peace |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning