![]() |
Re: E36 - 328i coupe
Quote:
Ms pt aprecieri! Astazi ma duc sa iau jantele de la indreptat,toate 4 au fost strambe,cred ca a mers cu ele pe camp (fostul prop) Imi mai trebuie doua cauciucuri si gata...le pun pe masina Mi-am cumparat si CD43,in week-end trebuie sa apara |
13 Attachment(s)
Vineri mi-au sosit jantele de la indreptat,sunt multumit de cum au iesit
Sambata m-am apucat de ele,smirgheluite de cateva ori ...apoi primer,in total vreo 8-9ore de munca si am ramas si fara amprente Au iesit mai bine decat ma asteptam Am facut niste poze cu telefonul,dar nu prea se intelege mare lucru Acum pe seara mi-a sosit si CD-ul 43,functioneaza f bine Din pacate mi lipsesc capacelele :( |
Salut imi place ce faci din masinuta aceea . Sa nu o iei in nume de rau dar de unde ai cumpat jantele? nu sunt din Oradea cumva .
|
Quote:
Le-am luat de la Pitesti (Mioveni..mai exact) |
Quote:
Bafta si mult spor cu masina |
14 Attachment(s)
Gata si jantele.
Au iesit bine,tinanad cont ca au fost "DIY" Merci..Cristi Bobok pentru suport moral si poze! |
aici prinde forma ceva de calitate. ;) bravo!
|
Au iesit grav jantele.te sun sa imi spui cum si ce;)
|
super frumos si de bun gust ce i-ai facut pana acum masinii.am urmarit si urmaresc in continuare cu o ff mare placere acest topic.oare ce mai urmeaza? :D
PS: cu ce ai vopsit jantele? |
Ma bucur ca va plac,inseamna ca nu am muncit degeaba
Am procedat in felul urmator: -indreptate, sa fie (aproape) perfect drepte :) -smirgheluite cu 2 tipuri de smirghel -primer -iar smirghel (de data asta de 1000) +apa -degresate -vopsea speciala pt jante la spray Indreptat,dejantat 4 roti,montate alte 4 cauciucuri,echilibrat - 250lei (mi-a facut reducere 50lei) Smirghel - 10lei Primer - 25lei Vopsea - 25lei Cauciucuri - 200lei/4bucati (mi le-a adus un prieten din Germania) Jante - 1000lei Benzina (drum) - 50lei Total:1560lei Unii au zis ca e cam mult,mai ales ca sunt doar 7,5j toate 4...pentru mine valoreaza muult mai mult :) As fi putut sa reduc costurile,2 roti nu necesitau neaparat indreptare,2 cauciucuri mai mergeau,nici nu era neaparata nevoie de revopsire (nu erau exfoliate deloc)dar astfel de compromisuri nu imi dau liniste :)) |
Au iesit super..si nu cred ca mai conteaza cati bani ai bagat in ele ...acum sa le vedem si pe masina
bft |
1 Attachment(s)
La mulți Ani Cătălin !!!
Īn poze e minciună, īn realitate jantele arată mult mai bine și sunt perfect drepte!!! p.s: oare ce jante urmează ?! :D |
Quote:
Cristi: Multumesc! Momentan...doar visez la asa ceva |
au iesit super jantele man! bvo!
|
1 Attachment(s)
Ups !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning